کد خبر : 224125
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - 09:15
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون روحانی خبر بازداشت خود را تکذیب کرد/عیسی کلانتری: پرونده جاسوسی و تخلف مالی ندارم اما پرونده دیگری دارم!

عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط‌زیست دولت دوازدهم خبر بازداشت خود را تکذیب کرد.

معاون روحانی خبر بازداشت خود را تکذیب کرد/عیسی کلانتری: پرونده جاسوسی و تخلف مالی ندارم اما پرونده دیگری دارم!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ او همچنین تاکید کرد پرونده‌ای با عنوان اتهامی که در فضای مجازی و کانال‌های خاص در حال بازنشر است (جاسوسی موساد) برای او تشکیل نشده است.

به نوشته اعتماد آنلاین، صبح امروز اخباری در فضای مجازی و کانال‌های وابسته به یک جریان خاص منتشر شد که خبر از بازداشت عیسی کلانتری به اتهام جاسوسی برای موساد می‌داد.

این خبر به سرعت در فضای مجازی منتشر شد و واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشت. گفتنی است که پیش از این و از شب گذشته اخباری مبنی بر بازداشت یک مدیرارشد سابق به اتهام جاسوسی دست به دست می‌شد و اطلاعات تکمیلی در این خصوص منتشر نشده بود. شاید به همین دلیل هم انتشار خبر بازداشت عیسی کلانتری به شدت بازنشر شد.

عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست دولت دوازدهم ضمن تاکید بر حضور در دفتر کار خود در «خانه کشاورز» و صحت نداشتن اخبار منتشر شده جزییاتی را درباره این شایعات در اختیار ما گذاشت که  مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

*آقای کلانتری، شایعاتی از صبح درباره بازداشت شما به اتهام جاسوسی برای موساد منتشر شده است. شما تا به امروز پرونده‌ای با چنین عنوان اتهامی داشته‌اید؟

نخیر، نمی‌دانم اصلاً چه کسی چنین خبری را پخش کرده است. خوشبختانه در زمینه جاسوسی پرونده‌ای تابه‌حال نداشته‌ایم.

*در زمینه‌های دیگر پرونده دارید؟

در زمینه‌‌های نافرمانی پرونده ‌وجود دارد، اما در زمینه جاسوسی و مالی پرونده‌ای ندارم.

*خودتان فکر می‌کنید منشاء این خبرسازی‌ها و چنین اتهاماتی چیست؟

خودم هم صبح برای اولین بار دیدم و تعجب کردم. فکر می‌کنم اینهایی هستند که مدت‌ها تلاش کردند و می‌خواستند تسلیم شویم و نشدیم حالا از این کانال وارد شده‌اند.

*در حال حاضر که این خبر صحت ندارد، اما فکر می‌کنید از این طریق برای تشکیل پرونده و بازداشت شما زمینه‌سازی می‌کنند؟

هر زمینه‌سازی‌ای ممکن است اتفاق بیفتد اما این اولین باری بود که من می‌شنیدم. یعنی این‌قدر که شما تعجب کردید، من خودم هم تعجب کردم. حالا من نمی‌دانم پخش‌کننده این خبر چه کسانی بوده‌اند. جالب است  در مطالبی که منتشر کرده‌اند نوشته شده تایید نشده اما باز هم آن را منتشر کرده‌اند.

*فکر می‌کنید چرا چنین اتفاقی می‌افتد؟

اصولاً جاسوس دوتا کار انجام می‌دهد. یک این است که اطلاعات محرمانه‌ای را به طرف خارجی می‌دهد. دوم این است که تلاش می‌کند کارهایی را که به ضرر یک حکومت و کشور است ترویج کند یا اینکه کارهایی را که در یک کشور غیرمنطقی است و به نفع منافع ملی نیست دنبال کند.

اکثر کارهایی که ما در زمینه محیط‌زیست و آب در جمهوری اسلامی انجام می‌دهیم، در راستای منافع ملی‌مان نیست و چون من آنها را تایید نمی‌کنم و معترض آنها هستم، می‌خواهند [مخالفت را] از این کانال حذف کنند. یعنی اگر به‌فرض، من همه تصمیمات در مورد مسائل آب را که به ضرر منافع ملی کشور است تایید می‌کردم، می‌شدم خادم مملکت.

یک جاسوس هیچ‌‌وقت مقابل کارهایی که ضد منافع ملی یک کشور است نمی‌ایستد. جاسوس باید آنها را تایید کند. من اگر بخش‌های عمده‌ای از سیاست‌های آبی کشور را تایید می‌کردم، ممکن بود جاسوس شوم، چون می‌دانستم این به نفع کشور نیست اما من آن را تایید می‌کنم. اما چون من در مقابل سیاست‌های منافع بلندمدت کشور که برخلاف منافع ملی است ایستاده‌ام جاسوس‌های واقعی از این طریق سعی در حذف من دارند.

یعنی جاسوس واقعی کسی است که سیاست‌های غلط را تایید کند. اگر آگاهانه باشد جاسوس می‌شود و اگر ناآگاهانه باشد، احمق می‌شود. حالا آن جاسوس‌های واقعی این کار را دنبال می‌کنند تا به اهداف‌شان برسند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است