کد خبر : 224046
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - 22:29
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

اهواز همچنان آلوده‌ترین کلانشهر کشور

بر اساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست امروز (۲۰ دی‌ماه) اهواز آلوده‌ترین کلانشهرکشور است.

اهواز همچنان آلوده‌ترین کلانشهر کشور

بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست، از هشت کلانشهر کشور امروز (۲۰ دی) اهواز به عنوان آلوده‌ترین کلانشهر با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون و رسیدن به عدد ۱۴۶ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است.

پس از آن هوای اراک با آلاینده شاخص دی‌اکسیدگوگرد و رسیدن به عدد ۱۰۵ برای گروه‌های حساس آلوده است.

اهالی اصفهان، تبریز، تهران، کرج، مشهد و شیراز هوای مطلوبی را با رسیدن به عدد ۱۰۰، ۱۰۰، ۹۳، ۷۹، ۶۲ و ۵۷ تجربه کرده‌اند. آلاینده شاخص در تبریز دی‌اکسید گوگرد و در پنج کلانشهر دیگر ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول(سالم) یا متوسط، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
🔸 تحریم، انرژی، صادرات؛ فولاد خوزستان چگونه سه‌ضلعی صنعت را مدیریت کرد؟
🔸 تحریم، انرژی، صادرات؛ فولاد خوزستان چگونه سه‌ضلعی صنعت را مدیریت کرد؟

مدیران شرکت فولاد خوزستان از برنامه های این مجموعه بزرگ صنعتی برای حفظ محیط زیست و توسعه فعالیت های صنعتی در عین حفظ پایداری محیطی خبر می دهند. در دو سال گذشته اخبار مختلفی از برنامه های صنعتی- محیط زیستی این شرکت منتشر شده است و به نظر می رسد فولاد خوزستان در تلاش است

فولاد خوزستان در آیینه ناترازی انرژی؛ تحلیلی بر کاهش تولید و فروش فولاد خوزستان در شهریورماه
فولاد خوزستان در آیینه ناترازی انرژی؛ تحلیلی بر کاهش تولید و فروش فولاد خوزستان در شهریورماه

در نشستی با حضور امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، روند پیشرفت پروژه کارخانه مگامدول آهن اسفنجی (زمزم ۳) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است