کد خبر : 223850
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - 10:46
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

احضار سفیر ایران به وزارت‌خارجه نروژ

روزنامه نروژی وی‌جی گزارش داد که وزارت خارجه نروژ از سفیر ایران خواسته تا امروز(سه‌شنبه، ۲۰ دی) به وزارت خارجه این کشور مراجعه کند.

احضار سفیر ایران به وزارت‌خارجه نروژ

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه نروژی وی‌جی گزارش داد که وزارت خارجه نروژ از سفیر ایران خواسته تا امروز (سه‌شنبه، ۲۰ دی) به وزارت خارجه این کشور مراجعه کند. ساعاتی پیش نیز تروئیکای با صدور بیانیه‌های جداگانه از احضار سفیر کشورمان به وزارت‌ خارجه به دلایل حقوق بشری خبر دادند.

گفتنی است روزگذشته آلمان هم سفیر ایران در این کشور را به دلیل اعدام محمدمهدی کرمی و محمد حسینی فراخوانده بود.

اخبار مرتبط:
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آمریکا را تهدید کرد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آمریکا را تهدید کرد

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر نقش راهبردی نیروی هوایی در تثبیت بازدارندگی فعال و ارتقاء آمادگی دفاعی با تهدیدات دشمنان اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز آغازگر جنگ نخواهد بود، اما در دفاع قاطع از امنیت ملی، منافع حیاتی و تمامیت ارضی خود، لحظه‌ای تردید به خود راه نمی‌دهد.

ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت
ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت

ناو آبراهام لینکلن برای مقابله با تهدید موشک‌های هایپرسونیک ایران، وارد بالاترین سطح هشدار شده و با پروازهای شبانه‌روزی، یک سپر آهنین در آسمان ایجاد کرده است.

بیانیه امارات: امیدواریم که مذاکرات میان ایران و آمریکا، به نتایج مثبتی منجر شود/ تقویت دیپلماسی از اصول بنیادین حل اختلافات است
بیانیه امارات: امیدواریم که مذاکرات میان ایران و آمریکا، به نتایج مثبتی منجر شود/ تقویت دیپلماسی از اصول بنیادین حل اختلافات است

وزارت خارجه امارات از برگزاری مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران در سلطنت عمان استقبال کرد و این اقدام را گامی مثبت در مسیر تقویت دیپلماسی و کاهش تنش‌های منطقه‌ای دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است