کد خبر : 223254
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - 21:47
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

آتش‌سوزی جزئی در پاساژ علاءالدین

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ار وقوع آتش‌سوزی جزئی در پاساژ علاءالدین خبرداد.

آتش‌سوزی جزئی در پاساژ علاءالدین

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدجلال ملکی درباره جزئیات این حادثه گفت: حوالی ساعتد۱۹:۳۰ عصر امروز یک مورد حادثه حریق در ساختمان علاالدین به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان را به محل حادثه واقع در ساختمان علاالدین در تقاطع خیابان‌های حافظ و جمهوری اعزام کرد.

به نوشته ایسنا، وی با اشاره به حضور عوامل آتش‌نشانی در محل گفت: با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که حریقی جزئی در قسمت پشت نمای این ساختمان رخ داده و منشا آن چند کارتن و مقوا بوده است. خوشبختانه سیستم اعلام حریق این ساختمان به سرعت عمل کرده و نگهبانان و متصدی اطفای حریق مستقر در این ساختمان نسبت به خاموش کردن آتش اقدام کردند.
وی با بیان اینکه آتش‌نشانان نیز عملیات لکه‌گیری و ایمن‌سازی را انجام دادند، گفت: دقایقی بعد نیز ماموران آتش‌نشانی به ماموریت خود خاتمه داده و به ایستگاه بازگشتند.

وی ادامه داد: خوشبختانه سیستم اعلام حریق این ساختمان به درستی عمل کرده و تکنسین آموزش دیده آتش‌نشانی که در این پاساژ مستقر بوده نیز وارد عمل شده و از گسترش آن جلوگیری کرده است. این موضوع اهمیت توجه به ایمنی در ساختمان‌ها را به خوبی نشان می‌دهد.

به گفته وی پیش از این نیز سازمان آتش‌نشانی نسبت به برگزاری دوره‌های اطفای حریق برای نگهبانان این مجموعه اقدام کرده بودند.

اخبار مرتبط:
طی یک سال گذشته ۳۰ نفر از زندانیان مالی به دلیل مشکلات و نبود پزشک متخصص جان خود را از دست داده اند
طی یک سال گذشته ۳۰ نفر از زندانیان مالی به دلیل مشکلات و نبود پزشک متخصص جان خود را از دست داده اند

«با سوابق حبس یک سال تا ۲۰ سال و با رده سنی ۳۰ تا ۹۰ سال هیچ امیدی به آینده نداریم و بدون هیچگونه سود و منفعتی برای شکات، عمر خود را در زندان می گذرانیم. این موضوع به جز به وجود آوردن آسیب های اجتماعی از جمله فساد و طلاق در خانواده هایمان چیز دیگری به همراه نداشته است. حتی برخی از ما که پس از سال ها حبس آزاد شده به دلیل از دست دادن دار و ندارمان، آواره کوچه و خیابان می شویم. حتی به خاطر سال های طولانی در حبس چهره خانواده و فرزندان مان را از یاد برده ایم.» اینها بخشی از اظهارات محکومان مالی واحد ۵ اندرزگاه ۳ سالن یک زندان تهران بزرگ است.

پاییز بی‌باران در راه است / هشدار درباره تشنگی ایران
پاییز بی‌باران در راه است / هشدار درباره تشنگی ایران

کاهش بارش‌ها، خشکسالی‌های پیاپی و افت ذخایر آبی کشور باعث شده هشدارهای کارشناسان و مسئولان نسبت به آینده منابع آب ایران جدی‌تر از گذشته مطرح شود. آمارها نشان می‌دهد سرانه آب کشور به مرز بحران رسیده و درصورت ادامه روند موجود، ایران در ردیف کشورهای بسیار کم‌آب قرار خواهد گرفت.

معاون وزیر علوم: پرونده‌های مربوط به اعتراضات سال ۱۴۰۱ بسته شده؛ کسانی که از دانشگاه اخراج شده و از تحصیل محروم شدند ۳۰۰ نفر بودند که همه بازگشته‌اند
معاون وزیر علوم: پرونده‌های مربوط به اعتراضات سال ۱۴۰۱ بسته شده؛ کسانی که از دانشگاه اخراج شده و از تحصیل محروم شدند ۳۰۰ نفر بودند که همه بازگشته‌اند

معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه در حال حاضر هیچ دانشجوی اخراجی نداریم، افزود: به طور کلی در کل کشور فقط ۲ دانشجوی اخراجی داشتیم که پرونده یکی از آنها به دیوان عدالت اداری رفته است و حکم این دانشجو نقض شده است و دانشجوی دیگر هم مراجعه نکرده و گمان می‌شود به خارج از کشور رفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است