کد خبر : 223251
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - 21:42
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

ابوالفضل نجارزاد سرپرست بانک ملی شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی «ابوالفضل نجارزاده» را به سمت سرپرست بانک ملی ایران منصوب کرد.

ابوالفضل نجارزاد سرپرست بانک ملی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید احسان خاندوزی در حکم انتصاب نجارزاده آورده است؛ نظر به تعهد، تخصص و توانمندی های ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ شما را به عنوان سرپرست بانک ملی ایران منصوب می نمایم.همکاری، همدلی و همراهی در این مأموریت دسته جمعی پیش شرط موفقیت است.

امید است با اتکال به خداوند متعال و اهتمام به عدالت محوری، انقلابی‌گری، مردم داری، پاکدستی، فساد ستیزی و قانونمداری در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات مجدانه بکوشید.

نجارزاده دارای مدرک دکترای اقتصاد گرایش پول و بانکداری اسلامی و از مدیران نظام بانکی و دارای مسوولیت‌های مختلف در بانک مرکزی، بانک صنعت و معدن و صندوق توسعه ملی کشور است.

وی پیش از این قائم مقام بانک ملی ایران بود.

اخبار مرتبط:
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها

احمد میدری در پاسخ به پرسشی درباره ادامه طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم گفت: از منابع تخصیص یافته به دو مرحله قبلی، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان باقی مانده است. پیشنهاد شده این مبلغ به سه دهک اول اختصاص یابد، چرا که بودجه فقط برای این گروه کافی است.

تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله
تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله

اکوایران: گزارش تازه مرکز آمار از تورم اردیبهشت ۱۴۰۴ حکایت از کاهش نسبی در شاخص‌های ماهانه و نقطه‌به‌نقطه دارد، اما سطوح بالای تورم سالانه و استمرار روندهای تورم‌ساز، تردیدهایی جدی درباره پایداری این افت ایجاد کرده‌اند. آیا اقتصاد ایران در مسیر کنترل تورم قرار گرفته، یا این تنها یک توقف موقت در مسیر صعودی قیمت‌هاست؟

نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!
نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!

در هفته‌های اخیر، هم‌زمان با اعتصاب کامیون‌داران در بیش از ۱۲۰ شهر کشور، موضوع قاچاق سوخت بار دیگر به یکی از محورهای اصلی بحث‌های اقتصادی و قضایی تبدیل شده است. در حالی که مسئولان از رقم بالای قاچاق سخن می‌گویند، برخی کارشناسان درباره دقت این آمار و دلایل اصلی شکل‌گیری چنین پدیده‌ای دیدگاه‌های متفاوتی ارائه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است