کد خبر : 223233
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - 19:49
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

زیدآبادی: شانس احیای برجام به زیر ۲۰ درصد رسیده است

احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی نوشت: رسانه‌ها از قول ند پرایس سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا تیتر زده‌اند که "برجام از دستورکار کاخ‌سفید خارج شده است.

زیدآبادی: شانس احیای برجام به زیر ۲۰ درصد رسیده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بسیاری از مخاطبان می‌پرسند این یعنی چی؟ و حرفشان این است؛ حالا که قرار شده از تحلیل مسائل سیاسی ایران خودداری کنی لااقل به طور خصوصی به ما پاسخ بده!

زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: فقط در یک جمله می‌توان گفت که منظور پرایس از “خارج شدن برجام از دستورکار کاخ‌سفید” به معنای “خارج شدن برجام از دستورکار کاخ‌سفید” نیست”! به عبارت روشن‌تر، او به خروج موقت برجام از دستورکار کاخ‌سفید اشاره دارد نه خروج نهایی و قطعی آن!

شانس احیای برجام البته به زیر ۲۰ درصد رسیده است، اما همین ۲۰ درصد هم در پرتو یک استراتژی تازه یعنی گشودن دامنۀ آن به روی موضوعات دیگر بویژه جنگ اوکراین امکانپذیر است.

با این حساب شاید برجام تا گور فاصله‌ای نداشته باشد، اما معنی سخن پرایس به گور سپردن آن نیست!

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است