کد خبر : 222934
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ - 11:06
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون امنیتی وزیر کشور: بازگرداندن همسر و دختر علی دایی اقدام قانونی بود و کار خلاف صورت نگرفته است

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور درباره ماجرای بازگرداندن همسر و دختر علی دایی به کشور گفت: بالاخره مراجع قانونی در کشور هر کدام وظایف خودشان را دارند و آن چیزی که اتفاق افتاد یک اقدام قانونی بود و کار خلاف قانونی صورت نگرفته است.

معاون امنیتی وزیر کشور: بازگرداندن همسر و دختر علی دایی اقدام قانونی بود و کار خلاف صورت نگرفته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور درباره ماجرای بازگرداندن همسر و دختر علی دایی به کشور گفت: بالاخره مراجع قانونی در کشور هر کدام وظایف خودشان را دارند و آن چیزی که اتفاق افتاد یک اقدام قانونی بود و کار خلاف قانونی صورت نگرفته است.

سیدمجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در پاسخ به این سوال که بعد از اعتراضات اخیر استفاده از برخی پلتفرم‌های فضای مجازی با محدودیت‌هایی مواجه شد و مردم هم با مشکلاتی در فضای کسب و کار خود روبرو شدند در نهایت چه زمانی این محدودیت‌ها برداشته خواهد شد، گفت: تا زمانی که واتس‌آپ و اینستاگرام قواعد حاکمیتی کشور ما را نپذیرند، امکان فعالیت آن‌ها در کشور وجود ندارد. این دو برنامه در همه کشورهای دنیا، قواعد حاکمیتی آن‌ها را برای رعایت اصول حاکم بر هر کشوری در حوزه‌های امنیتی، فرهنگی و سیاسی که شرط فعالیت آنان بوده را پذیرفتند و آن قواعد را اعمال می‌کنند به استثنای جمهوری اسلامی ایران. آنها در واقع حاکمیت ما را نقض می‌کنند و این موضوع با اصل اسقلال کشور ما مغایرت دارد.

وی در گفتگو با ایلنا افزود: بنابراین هر زمانی که آنها ضوابط و قواعد ما را بپذیرند می‌توانند به تشخیص مراجع مسئول اجازه فعالیت بگیرند. آن‌ها قواعد سایر کشورها به جز جمهوری اسلامی را پذیرفتند و این یک نوع توهین به ملت ایران و نقض حاکمیت ما است. به هر جهت مسئولان این حوزه، این موضوع را مدیریت می‌کنند و از نظر ما واتس‌آپ و اینستاگرام نقش برجسته و مهمی را در آشوب‌های اخیر بر عهده داشتند و به عنوان عامل اصلی، تهدید، تهییج، ساماندهی و هدایت جریان برانداز را دنبال می‌کردند.

به گزارش «انتخاب»؛ میراحمدی در پاسخ به این سوال که در ماجرای بازگرداندن همسر علی دایی و دخترش به تهران گفته شد که این موضوع مصوبه شورای امنیت کشور بوده آیا تایید می‌کنید، گفت: در این موضوع متاسفانه دیدم، یکی از افراد غیرمسئول در مصاحبه‌ای این موضوع را گفته است. خوب است دوستانی که اظهارنظر می‌کنند، در چارچوب مسئولیت خود و اطلاعات متقن خودشان صحبت کنند. شورای امنیت کشور امر سیاست‌گذاری، هدایت و راهبری مسائل امنیتی را بر عهده دارد و وارد مصادیق نمی‌شود و ما نفیا و اثباتا مطلبی درباره این موضوع نداریم، اما آن موضعی که گرفته شد غلط بود.

وی در پاسخ به این سوال که ماجرای بازگرداندن همسر علی دایی چگونه اتفاق افتاد، گفت: بالاخره مراجع قانونی در کشور هر کدام وظایف خودشان را دارند و آن چیزی که اتفاق افتاد یک اقدام قانونی بود و کار خلاف قانونی صورت نگرفته است.

میراحمدی در پاسخ این سوال آخرین وضعیت بررسی اعتراضات اخیر چگونه است، گفت: بحمدالله وضعیت امنیتی بسیار خوبی داریم و با اطلاعاتی که از پشت صحنه طراحان موضوع به ویژه از آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی داریم، آن‌ها شکست خود را در پروژه براندازی پذیرفته‌اند.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است