کد خبر : 222254
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۳ - 09:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استقرار واحدهای صنعتی کم آب بَر و غیرآلاینده، اولویت شرکت شهرک های صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با اشاره به اولویت واگذاری زمین در شهرک های صنعتی خاطرنشان کرد: امروز اولویت شرکت شهرک های صنعتی استان با استقرار واحدهای صنعتی دانش بنیان و توسعه واحدهای صادرات محور، واحدهای کم آب بَر و غیرآلاینده است.

استقرار واحدهای صنعتی کم آب بَر و غیرآلاینده، اولویت شرکت شهرک های صنعتی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسول سواری در جمع خبرنگاران افزود: دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت نیرو همکاری لازم را با شرکت شهرک‌های صنعتی استان ندارند.

وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی با یک لیتر آب برای یک نفر و در واحدهای صنعتی برای افزون بر ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی اصفهان با اشاره به زیرساخت‌های ایجاد شده در این شهرک‌ها اظهار داشت: ۷۹۸ لیتر بر ثانیه آب برای ایجاد و استقرار واحدهای صنعتی استان اصفهان اختصاص داده شده است.

وی اضافه کرد: ۹۷۴ مگاوات برق و ۸۰۰ هزار مترمکعب در ساعت گاز برای شهرک های صنعتی استان تامین شده است.

سواری خاطرنشان کرد: در زمان حاضر از مجموع ۸۰ شهرک و ناحیه صنعتی مُصوب، ۷۶ شهرک و ناحیه صنعتی به بهره‌برداری رسیده و زمین به آنها واگذار شده است و ۶۲ شهرک از گاز برخوردار هستند.

وی گفت: مساحت کل شهرک‌های صنعتی استان افزون بر ۱۲ هزار هکتار است که در ۶ هزار و ۳۹۲ هکتار در قالب ۱۱ هزار و ۹۹۵ قرارداد به متقاضیان سرمایه‌گذاری واگذار شده است.
سواری بیان کرد: هفت هزار و ۷۵ واحد در شهرک‌های صنعتی استان به بهره‌برداری رسیده و روند تولید و اشتغال در آنها محقق شده است.
وی با اشاره به اولویت واگذاری زمین در شهرک های صنعتی خاطرنشان کرد: امروز اولویت شرکت شهرک های صنعتی استان با استقرار واحدهای صنعتی دانش بنیان و توسعه واحدهای صادرات محور، واحدهای کم آب بَر و غیرآلاینده است.

۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

تاکنون ۵۰ درصد از شهرک های این استان به ظرفیت نهایی خود رسیده‌اند.
هم‌اینک بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال استان اصفهان مشغول کار هستند.

سد زاینده‌رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب بعنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است.

این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهره‌برداری رسید، در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

زاینده‌رود که نقشی اصلی و مؤثری در پایداری محیط‌ زیست، تأمین آب آشامیدنی، رونق کشاورزی و اقتصاد منطقه مرکزی و هستی تالاب گاوخونی داشته، در دهه‌های اخیر بدلیل برداشت‌های غیرقانونی در بالادست، انتقال آب به حوضه دیگر، تراکم جمعیت و تا حدودی کاهش نسبی بارندگی‌ها، به یک رودخانه با جریان دوره‌ای، تبدیل و در پایین‌ دست در فصول گرم بویژه تابستان با خشکی مواجه شده است.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است