کد خبر : 222217
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ - 20:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فرمانده کل سپاه : آنهایی که پای قراردادهای ننگینی را امضا و ما را کوچک کردند، نمی‌توان بخشید

سردار سلامی گفت: چرا امن‌ترین خطوط کشتیرانی خطوطی است که پرچم ما بر آن برافراشته است؟ چون می‌دانند کوچکترین آسیبی بزنند در هر نقطه‌ای از دنیا باشند آنها را گیر می‌آوریم.

فرمانده کل سپاه : آنهایی که پای قراردادهای ننگینی را امضا و ما را کوچک کردند، نمی‌توان بخشید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (دوشنبه) ۱۲ دی ماه در مراسمی به مناسبت گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی در محل وزارت امور خارجه عنوان کرد: اقدامات سردار سلیمانی سیاست‌های آمریکا از جمله دولت‌سازی در منطقه را عقیم کرد و کار اصلی سردار سلیمانی ساخت قدرت برای سیاست خارجی ما بود.

به نوشته فارس: وی گفت: در یک صحنه‌ای دیدم سردار سلیمانی به دشمنان خود که در حال غرق شدن در باتلاق بودند، کمک کرد که تصاویر آن الان موجود است.

وی افزود: نمی‌شود اجازه بدهیم دشمن کوچکترین برد سلاح‌هایش را به قلب سرزمین ما برساند، البته ما به دنبال این نیستیم که دیگران را فدایی امنیت ملی خود کنیم. این یک اشتراک در منفعت امنیت ملی است بین ما و دوستان ما. نه اینکه ما بخواهیم کسی را تهدید کنیم، خیر. ما از منافع خود دقاع می‌کنیم.

فرمانده کل سپاه پرسید: چرا امن‌ترین خطوط کشتیرانی خطوطی است که پرچم ما بر آن برافراشته است؟ چون می‌دانند کوچکترین آسیبی بزنند در هر نقطه‌ای از دنیا باشند آنها را گیر می‌آوریم.

وی افزود: وقتی پرنده‌هایی داریم که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی می‌توانند در هر نقطه‌ای از اقیانوس در یک شعاع بسیار بلند، خیلی از گذرگاه‌های استراتژیک دیگر جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این ایران امروز است.

سردار سلامی همچنین در بخش دیگری از اطهاراتش عنوان کرد: تاریخ عبور می‌کند، صفحات تاریخ نوشته می‌شود. آنهایی که پای قراردادهای ننگینی را امضا کردند که ما را کوچک کرده، آدم نمی‌تواند ببخشد و هیچ وقت پاک نمی‌شود. زخم‌ها در تاریخ برای یک ملت هرگز ترمیم نمی‌شود. افتخارات هم هرگز محو نمی‌شود. کشورها با تاریخشان و هویتشان زندگی ‌می‌کنند و با اینکه چه بودند و چه هستند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ممکن است در ابعاد، اندازه و میزان غنی‌سازی به جهت اعتمادسازی در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم، ولی اصل آن اصلا قابل مذاکره نیست
عراقچی: ممکن است در ابعاد، اندازه و میزان غنی‌سازی به جهت اعتمادسازی در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم، ولی اصل آن اصلا قابل مذاکره نیست

عراقچی گفت: از نظر ما غنی سازی حتما باید ادامه پیدا کند و جای مصالحه در مورد آن وجود ندارد. ممکن است ابعاد، اندازه، سطح و میزان به جهت اعتمادسازی مثلا در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم ولی اصل غنی سازی اصلا قابل مذاکره نیست.

نماینده مجلس: شروع ساعت کاری از ۶ صبح خستگی مضاعف برای کشور ایجاد می‌کند
نماینده مجلس: شروع ساعت کاری از ۶ صبح خستگی مضاعف برای کشور ایجاد می‌کند

یک نماینده مجلس گفت: تغییر ساعت رسمی باید در اختیار دولت قرار گیرد چراکه شروع ساعت کاری از ۶ صبح؛ یک ساعت اضافه و خستگی مضاعف برای کشور ایجاد می‌کند و قطعا این ساعت ادارات مراجعی نخواهند داشت.

نماینده سابق مجلس: همین که مذاکرات به بن‌بست نرسید، نشانه بسیار خوبی است
نماینده سابق مجلس: همین که مذاکرات به بن‌بست نرسید، نشانه بسیار خوبی است

یک نماینده سابق مجلس با اشاره به برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا گفت: به نظر من آمریکایی‌ها تحت فشار دو نکته هستند؛ نکته اول اینکه آمریکایی‌ها و همین تیم ترامپ برجام را اجرا نکردند، قراردادی که همه ابعاد فنی، ابعاد امنیتی و سیاسی آن دیده شده بود و اروپایی‌ها آن را پذیرفته بودند، ایرانی‌ها هم به دقت آن را اجرا می‌کردند را اجرا نکردند. بنابراین الان باید بتوانند قراردادی را با ایرانی‌ها منعقد کنند که به افکار عمومی خودشان و افکار عمومی جهان نشان دهند که این از برجام بهتر است و با برجام تفاوت دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است