کد خبر : 221577
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ - 09:37
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شهردار و تمامی اعضای شورای شهر یکی از شهرهای ساوجبلاغ دستگیر شدند

رئیس کل دادگستری استان البرز از بازداشت شهردار و تمامی اعضای شورای شهر یکی از شهرهای شهرستان ساوجبلاغ به اتهام ارتشا خبر داد.

شهردار و تمامی اعضای شورای شهر یکی از شهرهای ساوجبلاغ دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین فاضلی هریکندی، رییس کل دادگستری استان البرز، با اعلام خبر بازداشت شهردار و تمامی اعضای شورای شهر یکی از شهرهای شهرستان ساوجبلاغ به اتهام ارتشا، اظهارکرد: با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان البرز و دستورات مقامات قضایی دادسرای عمومی و انقلاب ساوجبلاغ، شهردار و تمام پنج عضو شورای شهر یکی از شهرهای شهرستان ساوجبلاغ به اتهام دریافت رشوه و تحصیل مال از طریق نامشروع بازداشت شدند.

به نوشته فارس، وی افزود: این افراد رشوه ها را از اشخاصی که دارای ساخت و ساز غیرمجاز و بدون پروانه در سطح شهر و یا تغییرکاربری غیرمجاز در حریم شهر بودند و همچنین در پرونده های تخلفات ساخت و ساز مربوط به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، به صورت مستقیم و یا با واسطه در قالب ارز، سکه و پول نقد دریافت می کردند.

رئیس کل دادگستری استان البرز همچنین با اشاره به اینکه این پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و احتمال احضار و بازداشت سایر افراد نیز وجود دارد تصریح کرد: با تکمیل تحقیقات، نتایج به اطلاع عموم خواهد رسید.

اخبار مرتبط:
دادگستری: هویت ۵۵ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شد / دیه متوفیان ظرف ۴۸ ساعت به حساب اولیای‌دم واریز می‌شود
دادگستری: هویت ۵۵ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شد / دیه متوفیان ظرف ۴۸ ساعت به حساب اولیای‌دم واریز می‌شود

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با استفاده از آزمایشات ژنتیک و دیگر روش‌های تخصصی و علمی هویت ۵۵ نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شده است.

کشف بقایایی از معماری ساسانی در مسجد جامع ارومیه
کشف بقایایی از معماری ساسانی در مسجد جامع ارومیه

مدیر اداره کل میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی از کشف بقایای معماری ساسانی در کاوش‌های باستان‌شناسی مسجد جامع ارومیه خبر داد. به گفته‌ مرتضی صفری، کاوش‌های باستان‌شناسی در مسجد جامع ارومیه و تپه قالایچی با نتایج قابل توجهی همراه بوده است. او همچنین از آزادسازی و تغییرکاربری مدارس و خانه‌های تاریخی تحت‌تملک دیگر دستگاه‌های استان خبر داد.

عربستان عکس شهدا را از چمدان‌ بیرون می‌کشد! / ممنوعیت عجیب و قوانین سفت و سخت برای حجاج
عربستان عکس شهدا را از چمدان‌ بیرون می‌کشد! / ممنوعیت عجیب و قوانین سفت و سخت برای حجاج

سعودی‌ها امسال با ممنوعیت ورود شال، مهر، جانماز و چفیه‌ای که تصاویر شهدا را دارد، قوانین سفت و سختی در فرودگاه اعمال کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است