کد خبر : 221250
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ - 11:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

یادداشت/ مهر سکوت بر دهان دلواپسان

چرا رسانه‌های دلواپس که نگران بودند آرمان‌ها خدشه دار شود، در برابر التهابات این روزها سکوت کردند؟ چون به ضرر است؟ فردا قیمت ۴۴ هزار تومانی دلار، تیتر یک کیهان می‌شود؟ کیهان تیتر می‌زند «رکورد دلار ۴۴ هزار تومانی در دولت مردمی سوار بر قطار پیشرفت»؟ بعید می‌دانم.

یادداشت/ مهر سکوت بر دهان دلواپسان

محسن صالحی‌خواه، روزنامه‌نگار در یادداشتی که در اختیار تحریریه سایت مدارا قرار داد نوشت: چند روزی می‌شود که بازار ارز‌در کشور دچار التهاب شده. قیمت‌ها ثانیه به ثانیه تغییر می‌کند و هیچ کس نه تنها پاسخگو نیست، بلکه حتی تلاش می‌کنند اوضاع را عادی جلوه دهند و از پیشرفت روزافزون کشور صحبت کنند.

من اقتصاددان نیستم و این یادداشت، یک یادداشت اقتصادی نیست. من اهل رسانه هستم و درباره این حوزه صحبت می‌کنم. یادمان نمی‌رود که بعد از پاره کردن برجام توسط رئیس‌جمهور سابق آمریکا، نوسانات بازار ارز شدت گرفت و کشور در دروازه ورود به یک بحران اقتصادی ایستاد. بحرانی که روز به روز عمیق‌تر شد و مردم را در خود فرو برد تا به امروز رسید. و همچنین یادمان نمی‌رود آن روزها، کسانی که در رسانه‌های نفتی نشسته بودند و ندای انا رجل سر می‌دادند، قیمت دلار و نوسانات‌اش را توی سر دولت می‌کوبیدند. من طرفدار روحانی نیستم و در هیچ انتخاباتی به او رای ندادم. اما خاطرم هست که مدعیان و دلواپسان دیروز، چطور چارپای مراد را می‌راندند و از باتلاقی که دولت و ملت توی آن گرفتار شده بود، لذت می‌بردند.

حالا همه چیز دست شماست. به لطف سازوکارها، حاکمیتی یکدست داریم. مجلس انقلابی‌ست. دولت مردمی‌ست. این شرایطی که امروز بر دولت، مجلس و عدلیه حاکم شده، ایده‌آل‌ترین شرایط برای نظام است. رئوس قوای سه گانه از این انقلابی‌تر می‌توانست باشد؟ سردار دوران جنگ و فرمانده نیروی هوایی سپاه رئیس مجلس، معاون سابق قوه قضائیه و وزیر سابق اطلاعات قاضی القضات و قاضی القضات سابق و تولیت پیشین آستان قدس رضوی، رئیس دولت. از این بهتر؟

پس چرا رسانه‌های دلواپس که نگران بودند آرمان‌ها خدشه دار شود، در برابر التهابات این روزها سکوت کردند؟ چون به ضرر است؟ فردا قیمت ۴۴ هزار تومانی دلار، تیتر یک کیهان می‌شود؟ کیهان تیتر می‌زند «رکورد دلار ۴۴ هزار تومانی در دولت مردمی سوار بر قطار پیشرفت»؟ بعید می‌دانم. چون زدن دولت دیگر در دستور کار نیست. عادی سازی، انتشار خبرهای خوب (مثل اینکه قیمت مرغ در آمریکا و اروپا دو برابر ایران است)، نادیده گرفتن دلایل واقعی اعتراضاتی که پشت سر گذاشتیم، متصل کردن مردم به دشمن، پیچیدن نسخه‌های تخیلی (زمستان سخت) و سناریونویسی در دستور کار است.
خدا عاقبت همه ما را ختم بخیر کند….

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است