کد خبر : 221219
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ - 10:31
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

دادستان کل کشور: تکلیف بیشتر متهمان حوادث اخیر در دادسراها مشخص شده است

دادستان کشور درباره پرونده بازداشت‌ها در اعتراضات اخیر گفت: اغلب این متهمان تکلیفشان در دادسرا مشخص و منتهی به قرار (بازداشت، وثیقه، کفالت و …) شده است.

دادستان کل کشور: تکلیف بیشتر متهمان حوادث اخیر در دادسراها مشخص شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور در واکنش به اقدامات انجام شده پس از دستور رئیس قوه قضاییه به این دادستانی کل کشور مبنی بر اینکه پرونده‌های عناصر اصلی اغتشاشات اخیر به صورت روزانه پیگیری شود و مساعدت‌های لازم را به مقامات ذی ربط قضایی که مسئول تکمیل پرونده این عناصر هستند، داشته باشند، بیان کرد: پیرو اغتشاشاتی که صورت گرفت، وظیفه خاصی را پیدا کردیم. برای انجام این وظیفه علاوه بر آن نظارت عمومی و همیشگی که داشتیم یک نظارت کلی را در این رابطه داریم و در این راستا یکی از همکارانم در دادستانی کل کشور را برای انجام این کار معین کردم و وی مرتبا به صورت روزانه با استان‌‎ها در ارتباط هست و پس از دریافت آمار سراسر کشور، گزارشاتی در این خصوص دریافت و اقدامات در این رابطه انجام می‌شود.

به نوشته میزان، وی با بیان اینکه یکی از اهداف این است تا فردی بی جهت در زندان نباشد، گفت: براساس تاکیداتی که رئیس قوه قضاییه دارد، سعی بر این بوده تا افرادی که با قرارهای متناسب زیر بازداشت قابلیت آزادی را دارند،

دادستان کل کشور تصریح کرد: افرادی که جرایم سنگین دارند براساس نظر دادستان مربوطه، برایشان کیفرخواست صادر شده است و از طرفی نیز کماکان تحقیقات برای تعدادی از متهمان اغتشاشات اخیر در کشور نیز در حال انجام است؛ البته بخشی از تحقیقات مستلزم این است تا ضابطان اطلاعات خود را تکمیل و آن‌ها را برای دادسراها ارسال کنند.

وی افزود: طبق دستوراتی که ابلاغ شد، تاکید کردیم تا بلافاصله پس از دریافت گزارش‌های ضابطان، پرونده متهمان حوادث اخیر در دادسراهای کشور انباشت و نگهداری نشوند و با رعایت سرعت و دقت برای این پرونده‌ها کیفرخواست صادر و در ادامه به دادگاه ارجاع شود.

منتظری ادامه داد: فرایند رسیدگی، تهیه کیفرخواست، رفتن آن به دادگاه و در نوبت قرارگفتن پرونده زمانی را صرف می‌کند که در این خصوص نیز تاکیداتی انجام شده تا حداقل زمان برای انجام و صرف این امور اتخاذ شود تا افراد بلاتکلیف نباشند.

وی افزود: البته بلاتکلیف به این معنا که تکلیفشان در دادگاه مشخص شود و اغلب این دست از متهمان تکلیفشان در دادسرا مشخص و منتهی به قرار (بازداشت، وثیقه، کفالت و …) شده است.

اخبار مرتبط:
این پیرمرد از دست کلثوم‌ اکبری جان سالم به در برد؛ زن قاتل سریالی اعدام می‌شود؟
این پیرمرد از دست کلثوم‌ اکبری جان سالم به در برد؛ زن قاتل سریالی اعدام می‌شود؟

طی روزهای اخیر اخباری درباره اجرای حکم اعدام «کلثوم اکبری» قاتل سریالی مردان مازندرانی در فضای مجازی منتشر شده که صحت نداشته است.

یک استاد زمین‌شناسی: ۹۸ درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت
یک استاد زمین‌شناسی: ۹۸ درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه حجم آب دریاچه ارومیه بیش از ۹۸ درصد نسبت به سطح آن در سال ۱۳۷۴ کاهش یافته است، تاکید کرد: در سال جاری پیش‌بینی شوم «دریاچه در حال مرگ» به واقعیت تبدیل شده و دشتی نمکی و بی‌حاصل را به جا گذاشته که سلامت و معیشت میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند و خشک شدن این بزرگترین دریاچه شور خاورمیانه نتیجه مدیریت ناکارآمد، مداخلات انسانی مانند ساخت پل و میان‌گذر و احداث بیش از ۴۰ سد بر روی رودخانه‌های تغذیه‌کننده است.

سخنگوی قوه قضائیه: «فاطمی‌امین» و «ساداتی‌نژاد» هنوز به زندان معرفی نشده‌اند؛ وکلای آن‌ها تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ را داشتند
سخنگوی قوه قضائیه: «فاطمی‌امین» و «ساداتی‌نژاد» هنوز به زندان معرفی نشده‌اند؛ وکلای آن‌ها تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ را داشتند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با توجه به اینکه وکلای فاطمی امین، وزیر صمت دولت سیزدهم و ساداتی نژاد، وزیر کشاورزی دولت سیزدهم، تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ را در این پرونده داشتند، به محض پایان بررسی پرونده‌ها در صورتی که درخواست وکلا رد شود، این‌ها به زندان معرفی می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است