کد خبر : 220909
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۷ - 10:08
چاپ

روایت روزنامه دولت از خودکشی فردی در فرانسه برای «جلب توجه کشورهای غربی به ایران»: براندازان دچار افسردگی سیاسی شده‌اند

روزنامه ایران نوشت: رسانه‌های فارسی زبان بیگانه در خبری مدعی شدند فردی با نام محمد مرادی در فرانسه برای جلب توجه کشورهای غربی به ایران و حمایت از اغتشاشات دست به خودکشی زد.

روایت روزنامه دولت از خودکشی فردی در فرانسه برای «جلب توجه کشورهای غربی به ایران»: براندازان دچار افسردگی سیاسی شده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه ایران نوشت: رسانه‌های فارسی زبان بیگانه در خبری مدعی شدند فردی با نام محمد مرادی در فرانسه برای جلب توجه کشورهای غربی به ایران و حمایت از اغتشاشات دست به خودکشی زد.

این اقدام ادعایی در حالی انجام شده است که براندازان پس از فروکش کردن آشوب‌ها با شدت بیشتری دچار اختلاف و افسردگی سیاسی شده‌اند.

حمید فرخ نژاد نیز که مدتی است به دشمنان ایران پناه برده است در پستی با حمله به اپوزیسیون خارج نشین آنها را کسانی خواند که شغل خود را دشمنی با جمهوری اسلامی ایران قرار داده‌اند و از این طریق به درآمدزایی مشغول‌اند. فرخ نژاد گفت جریان مخالف ایران کسانی‌اند که پر از مشکلات شخصی هستند، چشم دیدن یکدیگر را ندارند و همه وقت خود را صرف از بین بردن خودشان می‌کنند. گفتنی است اقلیت برانداز که در هفته‌های گذشته با خشونت فراوان و پشتیبانی برخی کشورهای عربی و غربی به ایجاد ناامنی در کشور مشغول بودند با عدم همراهی مردم بشدت دچار سردرگمی و انزوا شده‌اند.

اخبار مرتبط:
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

ادعای نتانیاهو درباره «توافق استنثنایی» با ایران
ادعای نتانیاهو درباره «توافق استنثنایی» با ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بدون اشاره به ادعاهای اولیه برای نابودی حماس، تنها دلیل ادامه حملاتش در غزه را آزادی اسیران صهیونیست عنوان کرد.

اطلاعیه قوه‌قضاییه از دادگاه امروز کواکبیان
اطلاعیه قوه‌قضاییه از دادگاه امروز کواکبیان

قوه قضاییه می‌گوید نماینده سابق سابق مجلس که در پی اظهارات خود در یک برنامه تلویزیونی به دادسرای تهران احضار شده بود تاکنون هیچ سند معتبری در اثبات ادعای خود به مقام قضایی ارائه نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است