کد خبر : 220540
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۵ - 14:19
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

کیهان: سفر مقامات چینی به عربستان یک کار «روتین» بود

به دنبال سفر جنجالی «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین به عربستان و دیدار با پادشاه عربستان و اظهارات او درباره جزایر سه گانه کشورمان یکی از خوانندگان روزنامه کیهان نوشت: "این نکته را باید توجه کرد که چینی‌ها در حال حاضر کار روتین اقتصادی و گسترش رابطه دیپلماتیک خود با منطقه ما یعنی غرب آسیا را در دستور کار خود قرار داده‌اند و دنبال تضمین رفع نیازهای خود در این حوزه هستند. البته آمریکایی‌ها راضی نیستند که پای چینی‌ها به ایران و سرمایه‌گذاری در کشور ما باز شود. بی‌جهت نیست که سروصدای جریان غربگرا در داخل کشور بلند شده است."

کیهان: سفر مقامات چینی به عربستان یک کار «روتین» بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ به دنبال سفر جنجالی «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین به عربستان و دیدار با پادشاه عربستان و اظهارات او درباره جزایر سه گانه کشورمان یکی از خوانندگان روزنامه کیهان نوشت: “این نکته را باید توجه کرد که چینی‌ها در حال حاضر کار روتین اقتصادی و گسترش رابطه دیپلماتیک خود با منطقه ما یعنی غرب آسیا را در دستور کار خود قرار داده‌اند و دنبال تضمین رفع نیازهای خود در این حوزه هستند. البته آمریکایی‌ها راضی نیستند که پای چینی‌ها به ایران و سرمایه‌گذاری در کشور ما باز شود. بی‌جهت نیست که سروصدای جریان غربگرا در داخل کشور بلند شده است.”

یکی دیگر از مخاطبان کیهان نوشت: “ پس از بیانیه مشترک چین و عربستان عوامل غربگرا در داخل کشور خوشحال شده و تلاش کردند ادای وطن‌دوستی در بیاورند. در حالی که وطن‌دوستی با غربگرایی این جماعت غربگرا اصلا جور درنمی‌آید.”

گفتنی است در پی دیدار رئیس جمهور چین با «ملک سلمان» بیانیه مشترکی با ادعای مالکیت امارات بر جزایر سه‌گانه امضا شد.

مجتبی ذوالنوری یکی از منتقدان این بیانیه در جلسه وقت مجلس در این رابطه ضمن انتقاد از دولت چین بیان کرد: «به مسئولان چینی تذکر می‌دهم که خود را در مسیر کجی که صهیونیست‌ها و محور عبری – عربی طراحی کرده‌اند، قرار نداده و به مسیر درست بازگردند». 

اخبار مرتبط:
ادعای المیادین درباره علت تعویق ناگهانی مذاکرات
ادعای المیادین درباره علت تعویق ناگهانی مذاکرات

منابع ایرانی در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کردند که دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران و واشنگتن در رم به تعویق افتاده است.

وزیر دفاع آمریکا: به ایرانی‌ها در مورد حمایت از حوثی‌ها هشدار داده شده
وزیر دفاع آمریکا: به ایرانی‌ها در مورد حمایت از حوثی‌ها هشدار داده شده

هگست وزیر دفاع آمریکا مدعی شد ایران بهای حمایت از حوثی‌ها را خواهد پرداخت.

خرازی: باید گفت‌وگوهای جدی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس شکل گیرد
خرازی: باید گفت‌وگوهای جدی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس شکل گیرد

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر لزوم شکل‌گیری گفت‌وگوهای جدی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، گفت: در سایه عقلانیت و بلوغ کشورهای منطقه، باید گفت‌گوهای منطقه‌ای بین ایران و مجموعه کشورهای عربی محقق شود و ایران نیز خواهان چنین گفت‌وگوهایی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است