کد خبر : 220189
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - 13:34
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده مجلس: اگر جای برخی از اعضای کابینه دولت بودم، استعفا می‌دادم / این نظام، نظامی الهی است

سید کاظم موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارزش پول ملی در مدت کوتاهی ۳۳ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: اگر جای برخی از اعضای کابینه دولت سیزدهم بودم، از همین تریبون استعفا داده و کنار می رفتم.

نماینده مجلس: اگر جای برخی از اعضای کابینه دولت بودم، استعفا می‌دادم / این نظام، نظامی الهی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارزش پول ملی در مدت کوتاهی ۳۳ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: اگر جای برخی از اعضای کابینه دولت سیزدهم بودم، از همین تریبون استعفا داده و کنار می رفتم.

به نوشته ایسنا؛ سید کاظم موسوی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در تذکری گفت: کشور ما جزو کشورهای ثروتمند دنیا از نظر منابع گاز، نفت، پتروشیمی و انسانی است پس چرا ارزش پول ملی ما در جهان تحقیر می شود؟ مگر تورم چیزی جز کاهش ارزش پول ملی است؟

وی توضیح داد: ارزش پول ملی نشان دهنده وضعیت و اعتبار اقتصادی کشور است. دشمنان قسم خورده ما با هدف قرار دادن ارزش پول ملی به دنبال کاهش قدرت حضورمان در بازارهای جهانی هستند؛ در چنین شرایطی ارزش پول ملی به دلیل وضعیت بازار ارز در دو هفته اخیر بیش از ۳۳ درصد کاهش پیدا کرده که در شأن و صلاح مردم ایران نیست. ارز به میزان کافی وجود دارد اما نبود مدیریت درست و بعضا بی توجهی‌ها مقدمات بروز این وضعت شده است؛ باید بانک مرکزی به عنوان متولی و مسئول مستقیم پاسخگو باشد.

موسوی ادامه داد: بی ثباتی قیمت ها و گرانی کالاها تحت تاثیر بازار ارز است؛ مردم ایران شهید داده و مستحق این وضعیت نیستند. این نظام، نظامی الهی است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها به مجلس، دولت و قوه قضائیه تاکید کردند که باید مشکلات مردم را رفع کنند. جای برخی از اعضای کابینه دولت بودم از تریبون مجلس استعفا داده و کنار می رفتم.

به گفته وی، یکی از مشکلات کنونی عدم پایبندی بانک مرکزی به تکالیفش برای تسویه تعهدات ارزی بخش کشاورزی است.

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است