کد خبر : 220029
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - 09:18
دسته‌بندی : سلامت، اخبار ویژه
چاپ

پیام طبرسی: آخرای دی ماه، تعداد مبتلایان به کرونا در کشور بالا می رود

معاون آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت: پیش‌بینی‌ها این است که از بعد از ۲۰ ژانویه و آخرای ماه دی، موارد ابتلای کرونا در کشور بالا برود.

پیام طبرسی: آخرای دی ماه، تعداد مبتلایان به کرونا در کشور بالا می رود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پیام طبرسی، معاون آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در خصوص خطر و احتمال بالا رفتن مجدد کرونا در کشور گفت:

هیچ چیزی درباره ویروس کرونا قابل پیش‌بینی نیست و هیچ‌کس دقیق نمی‌تواند بگوید که چه زمانی و با چه شدتی از میزان ابتلا و مرگ و میر، ویروس کرونا شیوع پیدا خواهد کرد. اما به هرحال پیش‌بینی‌ها این است که از بعد از ۲۰ ژانویه و آخرای ماه دی، موارد ابتلای کرونا در کشور بالا برود.

کرونا در لحظه تغییراتی را پیش می‌آورد که قابل پیش‌بینی نیست اما بالاخره افزایش موارد خواهیم داشت، فقط اینکه آمار مبتلایان و میزان مرگ و میر چقدر خواهد بود، نمی‌توان از الان چیزی گفت.

درباره تزریق واکسن و خصوصا که وزیر بهداشت گفته است ۵۰ میلیون دز آماده داریم، باید بگویم اگر کسانی که بیماری زمینه‌ای ندارند و سه ذر را تزریق کردند، نیازی به تزریق جدید ندارند، همان‌طور که در دنیا هم برای افراد بدون بیماری و شرایط خاص تزریق مجدد توصیه نمی‌شود. اما گروه‌های پرخطر و خصوصا کسانی که نقص ایمنی بدن دارند، نیاز است دز چهارم را دریافت کنند.

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است