کد خبر : 220017
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - 08:34
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

۲۷روزنامه‌نگار همچنان در زندان هستند

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران اعلام کرد: از ۳۵ روزنامه‌نگاری که در آخرین اطلاعیه‌ی کمیته و هیئت اجرایی پیگیری وضعیت روزنامه‌نگاران بازداشتی به اسامی آن‌ها اشاره شده بود، ۸ روزنامه‌نگار به قیدِ وثیقه آزاد شده‌اند.

۲۷روزنامه‌نگار همچنان در زندان هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران اعلام کرد: از ۳۵ روزنامه‌نگاری که در آخرین اطلاعیه‌ی کمیته و هیئت اجرایی پیگیری وضعیت روزنامه‌نگاران بازداشتی به اسامی آن‌ها اشاره شده بود، ۸ روزنامه‌نگار به قیدِ وثیقه آزاد شده‌اند.

حسین اسماعیلی، مرضیه امیری، مهدی امیرپور، نسترن فرخه، یغما فشخامی، یلدا معیری، زهرا توحیدی و هدی توحیدی، روزنامه‌نگارانِ آزاد شده پس از انتشارِ لیستِ پیشین هستند.

گفتنى است کمیته و هیئت اجرایی پیگیری وضعیت روزنامه‌نگاران، به منظور تسریع در فرایند رسیدگی و ارائه اقدامات لازم برای پیگیری وضعیت روزنامه‌نگاران و همچنین خانواده‌های آنان، درخواست می‌کند، همکاران و خانواده‌های آنان، نکات، اخبار یا اطلاعات لازم درمورد خود یا عزیزانشان را دارند به اکانت تلگرامی @tpaoj یا شماره ۰۹۰۲۴۴۰۱۳۹۲ پیام دهند.

اخبار مرتبط:
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

بیاتی، نماینده مجلس: درباره تونل غیر مجاز زیر بازار بزرگ تهران، امیدواریم این موضوع به خیر بگذرد و مشکلی برای شهروندان پیش نیاید/ از این مسائل در کشور ما زیاد است
بیاتی، نماینده مجلس: درباره تونل غیر مجاز زیر بازار بزرگ تهران، امیدواریم این موضوع به خیر بگذرد و مشکلی برای شهروندان پیش نیاید/ از این مسائل در کشور ما زیاد است

عضو کمسیون امور داخلی کشور و شوراها به ماجرای تونل ۵ کیلومتری زیر بازارر بازار بزرگ واکنش نشان داد و گفت: مسئول مستقیم اقدام در این زمینه شهرداری و شوراها هستند که متأسفانه از این مسائل در کشورما زیاد است، معمولاً زمانی که حادثه‌ای رخ می‌دهد، باید به دنبال مقصر بگردیم، اما پیشگیری نمی‌کنیم.

مدیریت بحران: سیلاب در کهگیلویه و بویراحمد جان ۳ نفر را گرفت
مدیریت بحران: سیلاب در کهگیلویه و بویراحمد جان ۳ نفر را گرفت

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: براثر طغیان آب رودخانه دره «لَبک» روستای «سرپری» در پنج کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه این سه نفر جان خود را از دست دادند که بلافاصله پس از دریافت اخبار، تیم‌های امدادی و هلال احمر برای جست‌و‌جو و نجات به منطقه اعزام شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است