کد خبر : 219917
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ - 21:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ادعای نماینده مجلس: ۷۰ درصد از کسب‌وکارها و کاربران به پیام رسان‌های داخلی روی آوردند

حجت‌الاسلام حسین جلالی نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: «اغتشاشاتی که در کشور رخ داد که منشا آن هم چهار سکوی خارجی اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ و توئیتر بود، باعث مسدود شدن این سکو‌ها شد و به دنبال آن سکو‌هایی با ساختاری شبیه سکو‌های خارجی در داخل کشور ایجاد شد و به همین دلیل بسیاری از کاربران به پیام رسان‌های داخلی مهاجرت کردند و حدود ۷۰ درصد از کسب‌وکار‌ها و کاربران به این پیام رسان‌های داخلی روی آوردند».

ادعای نماینده مجلس: ۷۰ درصد از کسب‌وکارها و کاربران به پیام رسان‌های داخلی روی آوردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: بنا بر وعده‌ی وزیر ارتباطات، تا پایان امسال مشکل اینترنت کشور برطرف خواهد شد و تمام کسب‌وکارها به پیام رسان‌های داخلی با همان کیفیت پیام‌رسان‌های خارجی منتقل خواهند شد و در سال ۱۴۰۲ دیگر مشکلی در زمینه کیفیت و سرعت اینترنت نخواهیم داشت.

به نوشته سیتنا؛ حجت‌الاسلام حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیرامون انعکاس برخی نارضایتی‌ها از کیفیت فعلی اینترنت، گفت: «هر زمانی که بخواهیم از منزلی به منزلی دیگر هجرت کنیم، قطعا نابه‌سامانی‌ها و اختلالاتی در سیستم ایجاد می‌شود».

نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: «اغتشاشاتی که در کشور رخ داد که منشا آن هم چهار سکوی خارجی اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ و توئیتر بود، باعث مسدود شدن این سکوها شد و به دنبال آن سکوهایی با ساختاری شبیه سکوهای خارجی در داخل کشور ایجاد شد و به همین دلیل بسیاری از کاربران به پیام رسان‌های داخلی مهاجرت کردند و حدود ۷۰ درصد از کسب‌وکارها و کاربران به این پیام رسان‌های داخلی روی آوردند».

عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: «در این شرایط وزارت ارتباطات با حجم وسیعی از درخواست‌ها توسط کاربران مواجه شد و به برنامه ریزی کردن برای سرعت بیشتر روی آورد تا با افزایش پهنای باند و ارتقای کیفیت خدمات، پیام رسان‌های داخلی به حد سکوهای خارجی برسند».

جلالی خاطرنشان کرد: «در این جابه‌جایی ناملایماتی پیش می‌آید که در بعضی موارد حجم استفاده کننده بالا می‌رود و سرعت و کیفیت، جوابگوی نیاز کاربر نیست، اما تمام تلاش مسوولان وزارت ارتباطات بر این است که تا پایان امسال این سرعت و کیفیت را ارتقا دهند، مثل پیام‌رسان بله که طی حدود دو ماه اخیر ارتباط بین الملل خود را ایجاد کرده و تماس تصویری را برقرار کرده است».

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، افزود: «قولی که از طرف وزیر ارتباطات به ما داده شده این است که ظرف دو ماه آینده مشکلی در حوزه اینترنت نخواهیم داشت و تا پایان ۱۴۰۱ موانع برطرف خواهد شد و سال ۱۴۰۲ اینترنتی پرسرعت با افزایش پهنای باند را برای کاربران مهیا می‌کنند و تمام کسب‌وکارها تا پایان سال به پیام رسان‌های داخلی با همان کیفیت پیام‌رسان‌های خارجی منتقل می‌شوند و مشکلی در زمینه کیفیت و سرعت اینترنت در سال ۱۴۰۲ نخواهیم داشت».

اخبار مرتبط:
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند

برخی موضوعات از جمله میزان حقوق و مزایای دریافتی نمایندگان مجلس، برای جامعه از جذابیت خاصی برخوردار است

علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کم‌سابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.

قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود
قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: شاید استراتژی ایران و آمریکا این باشد تا یک زمانی که لازم می دانند مذاکرات را ادامه دهند، به این امید که شرایط عوض شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است