کد خبر : 219854
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ - 12:05
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

استیضاح دوم وزیر صمت در نوبت مجلس

سیدکریم حسینی نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی گفت: واردات خودرو یک ضرورت است. وی افزود: واردات خودرو مصوبه دولت و مجلس بوده و وزارت صمت باید هرچه سریعتر تعهد واردات خودرو را عملی کند اما تاکنون اقدام خاصی که منجر به واردات خودرو شود انجام نشده است.

استیضاح دوم وزیر صمت در نوبت مجلس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی گفت: واردات خودرو یک ضرورت است.

سیدکریم حسینی ظهار کرد: برای ساماندهی بازار خودرو و ارتقا کیفیت ساخت خودرو در کشور و همچنین ایجاد رقابت برای بالابردن کیفیت و کاهش قیمت ها، واردات خودرو ضروری است.

وی افزود: تا زمانی که شرکت‌های داخلی خودروساز به مطالبه و خواسته‌های مردم بی اعتنا هستند و از نظر کیفی محصولات خود را ارتقا نمی‌دهند و خودروی بی کیفیت وارد بازار می‌کنند، واردات خودرو یک ضرورت است.

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی گفت: برای تنظیم بازار خودرو و بهبود وضعیتی که در بازار خودرو شاهد هستیم باید هرچه سریعتر نسبت به واردات خودرو اقدام شود.

حسینی با بیان اینکه استیضاح دوم وزیر صمت در نوبت مجلس است، ادامه داد: وزیر صمت یک مرتبه در مجلس استیضاح شده و اکنون مجددا استیضاح دوم ایشان در نوبت است و در این زمینه بحث واردات خودرو یکی از اصلی‌ترین مسائلی است که در استیضاح ایشان مطرح خواهد شد.

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: واردات خودرو مصوبه دولت و مجلس بوده و وزارت صمت باید هرچه سریعتر تعهد واردات خودرو را عملی کند اما تاکنون اقدام خاصی که منجر به واردات خودرو شود انجام نشده است.

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه «این دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند»، گفت: اگر پیشنهاد عاقلانه و عادلانه‌ای ارائه شود که منافع ایران را حفظ کند، می‌پذیریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است