پدر کیان پیرفلک بعد از چهل روز از مرگ فرزند خود باخبر شد + عکس
رضا پیرفلک، عموی کیان پیرفلک خبر داد که میثم پیرفلک، پدر کیان، پس از چهل روز از کشته شدن کیان آگاه شد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ رضا پیرفلک، عموی کیان پیرفلک خبر داد که میثم پیرفلک، پدر کیان، پس از چهل روز از کشته شدن کیان آگاه شد.
او با انتشار تصویری از پدر و برادر کیان بر روی تخت بیمارستان، نوشت: رادین جان پدرت را محکم در آغوش بگیر و آرومش کن چون اون الان دیگه میدونه که کیان نیست. الان دلخوشیش تو هستی، تو بوی کیان را میدی و خاطرات کیان را برای بابایی زنده میکنی.
نماینده بندرعباس گفت: از ابتدای آتشسوزی که روز شنبه، ششم اردیبهشت ماه، اتفاق افتاد، من در صحنه بودم و یک هفته کامل آنجا ماندم. هنوز هم آتش بهطور کامل خاموش نشده و فقط خطر آن کاهش یافته است. تعدادی از اجساد هنوز ماندهاند و شناسایی نشدهاند. برخی از اجساد کاملاً پودر شده و هیچ آثاری از آنها نیست.