کد خبر : 219442
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۱ - 14:09
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

وزیر امور اقتصاد: در بودجه ۱۴۰۲ چندان به منابع نفتی متکی نیستیم

وزیر اقتصاد اظهار کرد:‌ در بودجه ۱۴۰۲ منابع عمومی دولت شفاف‌سازی شده است و به سمت رشد سهم درآمدهای مولدسازی حرکت و تلاش کردیم که اتکا به درآمد نفتی چندان در بودجه مورد توجه نباشد و سایر راه‌ها از جمله منابع مالیاتی دولت مورد توجه قرار گیرد.

وزیر امور اقتصاد: در بودجه ۱۴۰۲ چندان به منابع نفتی متکی نیستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛؛ وزیر امور اقتصاد و دارایی اعلام کرد که برای بررسی لایحه قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور در ۱۸ نشست فوق العاده و در سه شیفت با حضور رئیس جمهور و اعضای هیات دولت ۵۸ ساعت کار کارشناسی صورت گرفت.

به نوشته ایرنا، سیداحسان خاندوزی این خبر را اعلام کرد که در این مدت زمان لایحه بودجه ۱۴۰۲ کشور با دقت تمام بررسی شد.

خاندوزی درخصوص تکمیل لایحه بودجه و زمان تقدیم آن به مجلس گفته هماهنگی‌های مستمر میان هیات رئیسه مجلس و دولت در جریان است و مذاکرات پیگیری می‌شود. از شهریورماه که سیاست‌های کلی برنامه هفتم ابلاغ شد، دولت هم مکلف بود که قانون بودجه سال ۱۴۰۲ را در چارچوب سیاست‌های کلی هفتم آماده کند و هم مکلف بود که قانون برنامه هفتم را آماده کند که هر دو تکلیف به صورت توامان انجام شد.

وی با برشمردن ویژگی های لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ که بررسی آن در هیات دولت به اتمام رسیده است، گفت: انتقادی که همواره درباره شفاف نبودن منابع عمومی دولت در لوایح بودجه مطرح می شد، دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۲ تا حد زیادی مرتفع کرد و بنابراین بخش مهمی از افزایش سقف منابع عمومی دولت که تا نزدیک ۲ هزار میلیارد تومان (همت) رشد کرده، ناشی از شفاف شدن ردیف هایی است که تا دیروز در خارج از بودجه نشان داده می شد در حالی که باید در بودجه عمومی دولت ذکر می شد.

به گفته سخنگوی اقتصادی دولت پیشنهادی که وزارت اقتصاد داشت این بود که بعد از ۵ واحد درصد کاهش نرخ مالیات در سال ۱۴۰۱، در سال ۱۴۰۲ هم ۵ درصد به علاوه بر ۲ درصد نرخ مالیات شرکت های تولیدکننده کاهش یابد، مورد تصویب هیات وزیران قرار گرفت و بنابراین برای ۲ سال پیاپی شاهد کاهش نرخ مالیات برای شرکت های تولیدکننده هستیم و هفت درصد مالیات بر تولید را کاهش دادیم که این اقدام در دهه های اخیر بی سابقه است.

وزیر اقتصاد تمرکز بر فرار مالیاتی و اخذ مالیات از بخش های غیرمولد را در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ اشاره کرد که در بودجه ۱۴۰۲ منابع عمومی دولت شفاف‌سازی شده است و به سمت رشد سهم درآمدهای مولدسازی حرکت و تلاش کردیم که اتکا به درآمد نفتی چندان در بودجه مورد توجه نباشد و سایر راه‌ها از جمله منابع مالیاتی دولت مورد توجه قرار گیرد.

اخبار مرتبط:
ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران
ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران

خبرگزاری انگلیسی رویترز که به فضاسازی درباره ایران شهرت دارد به نقل از منابع گمنام مدعی شده که مذاکرات میان وزیران خارجه ایران و کشورهای اروپایی که امروز چهارشنبه برگزار شد پیشرفت اندکی داشته است.

قائم‌پناه: برای پزشکیان حفظ بیت‌المال از اولویت های خاص است
قائم‌پناه: برای پزشکیان حفظ بیت‌المال از اولویت های خاص است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری از کاهش هزینه‌های سفرهای داخلی و خارجی دولت با تاکید رهبری انقلاب و شخص رئیس‌جمهوری خبر داد.

وزارتخارجه آلمان: ایران هنوز هیچ اقدامی برای توقف مکانیسم ماشه انجام نداده است
وزارتخارجه آلمان: ایران هنوز هیچ اقدامی برای توقف مکانیسم ماشه انجام نداده است

در حالی که تنها ۱۰ روز تا فعال شدن مکانیزم ماشه باقی مانده است، وزارت خارجه آلمان در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: «ایران هنوز هیچ اقدامی نکرده است. باید مذاکرات را از سر بگیرد و اجازه بدهد بازرسان آژانس از سایت‌های هسته‌ای بازدید کنند.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است