کد خبر : 218724
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۹ - 07:40
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پرستار معترض اخراجی از ایران رفت

منصوره رنجبر سرپرستار بیمارستان پاستور نو مشهد که به خاطر معوقات خود و همکارانش اعتراض کرده و اخراج شده بود از ایران رفت.

پرستار معترض اخراجی از ایران رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ چندی پیش منصوره رنجبر سرپرستار بیمارستان پاستور نو مشهد که به خاطر معوقات خود و همکارانش اعتراض کرده بود برکنار شده بود که بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت.

به نوشته برترین ها؛ اسکان نیوز با انتشار تصاویری خبر داد که منصوره‌ رنجبر، سوپروایزر بیمارستان پاستور مشهد که بعد از اعتراض صنفی عزل شد، به آلمان مهاجرت کرده است.

در ویدیویی که از او در فضای مجازی منتشر شده بود وی می‌گوید: هیچ کس خبر ندارد ما در بیمارستان چه می‌کشیم. وزارت بهداشت بابت کرونا هیچی به پرسنل نداد. او می‌گوید «یک ماه با حقوق ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی من زندگی کنید. اول جواب ما را بدهید تا بتوانیم جواب مریض‌ها را بدهیم».

در همین رابطه آرش هاشمی، خبرنگار روزنامه اطلاعات مشهد در توئیتر خود نوشت:

این نیروهای متخصص و دلسوز مهاجرت نمی‌کنند، «مهاجرت داده می‌شوند».

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت مجروحان حوادث دی ماه گفت: تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده است و حدود ۳۰۰ نفر نیز همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند بیشترین استان‌هایی که درگیر حوادث بوده‌اند، تهران، اصفهان و خراسان رضوی هستند تعدادی از مجروحان نیاز به عمل جراحی دارند که به یک بار ختم نمی‌شود، بلکه باید طی یک سال خدمات دریافت کنند گروهی از مجروحین اخیراً اعتماد کرده و به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

افسون علیمرادیان و وفا صالحی به بند عمومی منتقل شدند
افسون علیمرادیان و وفا صالحی به بند عمومی منتقل شدند

علی شریف زاده اردکانی وکیل افسون علیمرادیان و وفا صالحی گفت: افسون و وفا به دو زندان تهران بزرگ (فشافویه) و قرچک (زندان زنان) منتقل شده‌اند. دو زندانی که مناسب زندانیان سیاسی نیست و من به عنوان وکیل این دو زندانی از مراجع قضایی درخواست انتقال آن‌ها به زندان اوین را دارم.

معاون وزارت بهداشت: علت دقیق فوت دو دانشجو در روزهای اخیر، از سوی پزشکی قانونی اعلام نشده/ نمی‌توان به طور کامل گفت که آیا خودکشی اتفاق افتاده، یا علت اور دوز و سو مصرف مواد مخدر بوده/
معاون وزارت بهداشت: علت دقیق فوت دو دانشجو در روزهای اخیر، از سوی پزشکی قانونی اعلام نشده/ نمی‌توان به طور کامل گفت که آیا خودکشی اتفاق افتاده، یا علت اور دوز و سو مصرف مواد مخدر بوده/

معاون دانشجویی وزارت بهداشت گفت: عمده دانشجویانی که دستگیر شده بودند فعلا آزاد شده اند. در حال حاضر ۹ نفر دانشجو داریم که جز دستگیرشدگان هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است