کد خبر : 218703
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۸ - 21:58
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پنجمین جلسه دادگاه پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی برگزار شد

قاضی مهرانفر گفت: در راستای کشف حقیقت با هیچکس تعارف نداریم و هرکجا لازم باشد از فرد و یا مسئولی سوال شود این کار را خواهیم کرد. مطلعین، کارشناسان و متخصصین امر در صورت ضرورت به دادگاه دعوت خواهند شد.

پنجمین جلسه دادگاه پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛صبح امروز «دوشنبه ۲۸ آذر» پنجمین جلسه رسیدگی به پرونده سقوط هواپیمای ۷۳۷ اوکراینی با حضور متهمان، وکلای متهمان، شکات، خانواده جانباختگان، وکلای خانواده جانباختگان و نماینده دادستان به ریاست قاضی ابراهیم مهرانفر در دادگاه نظامی استان تهران، برگزار شد.

به نوشته جماران، قاضی مهرانفر گفت: در راستای کشف حقیقت با هیچکس تعارف نداریم و هرکجا لازم باشد از فرد و یا مسئولی سوال شود این کار را خواهیم کرد. مطلعین، کارشناسان و متخصصین امر در صورت ضرورت به دادگاه دعوت خواهند شد.

اظهارات متهم در جلسه گذشته در حد توضیحات اولیه بوده و سوالات بسیاری باقی مانده است که باید از سایر متهمان پرسیده شود و آنها نیز باید پاسخگو باشند.

گفتنی است، پنجمین جلسه دادگاه حدود ۴ ساعت به طول انجامید و قاضی مهرانفر با اعلام اینکه زمان جلسه بعدی دادگاه  به خانواده جان‌باختگان و وکلای آنها ابلاغ می‌شود، ختم جلسه را اعلام کرد.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید
پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید

روابط‌ عمومی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مردم شهرستان تبریز می‌‌رساند در راستای خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل شده سمت پایگاه هوایی شهید فکوری خواهید شنید.

دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران
دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران

پلیس تهران اعلام کرد: فردی با هویت معلوم پس از رصدهای اطلاعاتی به اتهام ارتباط با رژیم صهیونیستی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است