کد خبر : 218412
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۷ - 21:59
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

پیگیری ثبت روز شهدای شاهچراغ در تقویم

با پیشنهاد اعضای شورای اسلامی شهر شیراز ثبت روز چهارم آبان ماه در تقویم رسمی کشور، به نام روز شهدای شاهچراغ(ع) پیگیری می‌شود.

پیگیری ثبت روز شهدای شاهچراغ در تقویم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس مصوبه دوره ششم شورای اسلامی شهر شیراز در نود و چهارمین جلسه صحن علنی شورا، پیشنهاد کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع)، در خصوص ثبت روز ۴ آبان ماه به عنوان سالروز حادثه تروریستی حرم شاهچراغ، به شماره ثبت ۱۳۲۷۲/۱۴۰۱/ش مورخ ۲۰/۹/۱۴۰۱ دبیرخانه شورا، با حضور ۱۳ نفر اعضای شورا بررسی شد و مستند به ماده ۸۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱/۳/۱۳۷۵ و اصلاحات بعدی آن، به شرح زیر به تصویب رسید.

​به نوشته فارس؛ بر اساس ماده واحده؛ شهرداری شیراز مکلف است با همکاری سایر نهادهای مسئول ثبت روز ۴ آبان ماه را به عنوان سالروز حادثه تروریستی حرم مطهر احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ (ع)، پیگیری نمایند تا در تقویم ملی به ثبت برسد.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است