کد خبر : 217637
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۴ - 17:54
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جزئیات بازداشت «محمدعلی کامفیروزی» وکیل دادگستری

محمدعلی کامفیروزی، وکیل دادگستری، که وکالت پرونده‌های برخی از دانشجویان و روزنامه‌نگاران را بر عهده داشت بازداشت شد.

جزئیات بازداشت «محمدعلی کامفیروزی» وکیل دادگستری

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدعلی کامفیروزی، وکیل دادگستری که وکالت پرونده‌های برخی از دانشجویان نظیر ملیکا قراگوزلو و روزنامه‌نگاران از جمله نیلوفر حامدی، خبرنگار بازداشتی روزنامه شرق را بر عهده داشت بازداشت شد.

محمدعلی باقرپور که وکالت این وکیل بازداشتی را بر عهده دارد ضمن تشریح چگونگی بازداشت کامفیروزی، اظهار داشت: ظاهراً موکلم دیروز صبح (چهارشنبه) در مراجعه به دادسرای اوین برای پیگیری پرونده‌های تحت وکالت خود مورد بازداشت قرار گرفته است.

بخش‌هایی از گفت‌وگوی امتداد با محمدعلی باقرپور درباره بازداشت محمدعلی کامفیروزی را در ادامه می‌خوانید:

نکته مهم اینکه، اصلا اخطاریه یا احضاریه‌ای جهت حضور موکلم در دادسرا نیامده و محمد علی کامفیروزی بدون طی تشریفات قانونی بازداشت شده است.

همچنین، امروز (پنجشنبه) نیز، موکلم […] همراه مامورین برای تفتیش منزل به محل زندگی خود منتقل شده و هنوز، علت بازداشت ایشان مشخص نیست.

ما از دیروز بعد از ظهر به محض اینکه از دسترس نبودن موکل مطلع شدیم، جستجو را آغاز کردیم و تازه، امروز متوجه بازداشت ایشان شدیم. به همراه خواهر ایشان به منزلش مراجعه داشتیم که دیدیم […] برای تفتیش منزل منتقل شده است.

نکته عجیب در مورد موکلم اینکه، ایشان تقریبا روزانه یا مرتبا به دادسرای اوین برای پیگیری پرونده‌های موکلین خود مراجعه داشته و احتمال اختفا یا فرار او، طبعا منتفی بوده است.

ضمن اینکه، موکلم به سامانه ثنا دسترسی داشته و ابلاغ‌ها مرتبا در اختیار او قرار می‌گیرد. لذا به راحتی می‌توانستند از این طریق، او را احضار کنند.

اخبار مرتبط:
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!

وزیر انرژی آمریکا در نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی موضع «غنی‌سازی صفر» آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد
میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد

برای برخی کارشناسان، مسئله هسته‌ای ایران آنقدر مهم است که ترامپ نباید بدون تیم اختصاصی عمل کند. الکس واتانکا، مدیر برنامه ایران در مؤسسه خاورمیانه، گفت که کاخ سفید چشم‌انداز روشنی برای روابط ایالات متحده و ایران ارائه نکرده است.

محل ذخایر اورانیوم ایران لو رفت؟ / ادعای موساد درباره جاسوسان زن
محل ذخایر اورانیوم ایران لو رفت؟ / ادعای موساد درباره جاسوسان زن

روزنامه جروزالم پست مدعی شد که ده‌ها جاسوس زن موساد به ایران نفوذ کرده و در طول حملات اسرائیل به برنامه‌های هسته‌ای ایران در ماه ژوئن، عملیات‌های مختلفی را انجام داده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است