کد خبر : 217167
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ - 07:29
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

وحیدی: وزارت کشور موافق تجمعات قانونی است

وزیر کشور با بیان اینکه "وزارت کشور موافق تجمعات قانونی است"، گفت: دستورالعمل تجمعات قانونی تهیه شده است و در صورت رعایت اطمینان از امنیت تجمع کنندگان، مشکلی با این مساله نداریم.

وحیدی: وزارت کشور موافق تجمعات قانونی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد وحیدی در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی که به منظور ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های مسئول در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت حضور یافته بود ، در جمع خبرنگاران این مطلب را مطرح کرد.

وی با اشاره به تهیه پیش نویس ساماندهی تجمعات قانونی اظهار کرد: تجمعات فراوانی با درخواست های مختلف صنفی در شهرهای کشور داشته‌ایم.

به نوشته ایسنا؛ وزیر کشور با بیان اینکه وزارت کشور موافق تجمعات قانونی است، یادآور شد: دستورالعمل تجمعات قانونی تهیه شده و در صورت رعایت اطمینان از امنیت تجمع کنندگان مشکلی با این مساله نداریم.

وحیدی درباره لایحه انتخابات هم اظهار کرد: لایجه جامع انتخابات به هیات دولت ارسال شده است و به صورت طبیعی بعد از بررسی در کمیسیون تابعه برای تصویب به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌شود.

وزیر کشور ادامه داد: بر اساس قانون هر ۱۰ سال، ۲۰ کرسی به مجلس شورای اسلامی اضافه می شود؛ برخی بر این نظرند با توجه به گذشت دو دهه باید ۴۰ نماینده اضافه شود که نیازمند استفساریه شورای نگهبان هستیم.

وحیدی خاطرنشان کرد: منابع مالی افزایش تعداد نمایندگان در صورت تصویب قانونی، تامین می شود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است