کد خبر : 217036
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - 11:33
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

میزان بدهی خارجی ایران اعلام شد

بدهی خارجی ایران در پایان مهر ماه امسال، ‌به شش میلیارد و ۵۷۹ میلیون دلار رسیده که نسبت به مدت مشابه و پایان سال قبل به‌ترتیب ۳۸ و ۳۱.۸ درصد کم شده است.

میزان بدهی خارجی ایران اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ گزارش جدید بانک مرکزی از گزیده آمارهای اقتصادی نشان می‌دهد میزان بدهی‌های کوتاه مدت کشور یک میلیارد و ۸۸۷ میلیون دلار و بدهی‌های بلند مدت ایران نیز چهار میلیارد و ۶۹۳ میلیون دلار است.

از سوی دیگر، معادل یورویی بدهی خارجی ایران، شش میلیارد و ۶۷۸ میلیون یورو است که چهار میلیارد و ۷۶۳ میلیون یورو از این میزان، حجم بدهی‌های میان مدت و بلندمدت بوده و یک میلیارد و ۹۱۵ میلیون یورو حجم بدهی‌های کوتاه مدت است.

به نوشته ایسنا؛ این در حالی است که میزان بدهی خارجی کشور در پایان مهر ماه سال قبل معادل ۹ میلیارد و ۸۲ میلیون دلار بوده و میزان بدهی‌های کوتاه مدت کشور دو میلیارد و ۴۷۹ میلیون دلار و بدهی‌های بلند مدت ایران نیز شش میلیارد و ۶۰۴ میلیون دلار اعلام شده است.

همچنین، رقم بدهی‌های خارجی ایران در پایان سال گذشته، معادل هشت میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار بوده است.

بنابراین، میزان بدهی‌های خارجی کشور در پایان مهر ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل و پایان سال‌ گذشته به‌ترتیب ۳۸ و ۳۱.۸ درصد با کاهش مواجه شده است.

گفتنی است که بدهی خارجی مجموعه تعهدات ایجاد شده در نتیجه گشایش اعتبار اسنادی تسهیلات دریافتی از بانک جهانی و سایر سازمان‌ها و نهادهای بین المللی همچنین تامین مالی پروژه‌های از طریق فاینانس، پیش فروش نفت و اوراق قرضه بین المللی را در بر می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
وزیر دولت پزشکیان در دولتِ در سایه جلیلی چه می‌کند؟ I ببینید
وزیر دولت پزشکیان در دولتِ در سایه جلیلی چه می‌کند؟ I ببینید

انتشار تصویری از وزیر راه پزشکیان در جلسات سعید جلیلی خبرساز شده است.

آخرین تصمیم دولت برای قیمت بنزین اعلام شد
آخرین تصمیم دولت برای قیمت بنزین اعلام شد

وزیر نفت با تاکید بر اینکه برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین در دستور کار نیست، توضیحاتی درباره واردات بنزین سوپر ارائه کرد.

کنترل واردات گوشت قرمز با ارز ترجیحی؛ سقف ۷ %
کنترل واردات گوشت قرمز با ارز ترجیحی؛ سقف ۷ %

بر اساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، حداکثر تا ۷ درصد از نیاز کشور به گوشت قرمز از طریق واردات با ارز ترجیحی تامین می‌شود. براساس اعلام وزارت جهاد، کالاهای وارداتی با این ارز به طور دقیق در مسیرهای تعیین‌شده توزیع می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است