کد خبر : 216744
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۱ - 11:37
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سامانه بارشی از غرب کشور وارد می شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور و در عین حال تداوم آلودگی در شش استان خبر داد.

سامانه بارشی از غرب کشور وارد می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: سه‌شنبه(۲۲ آذر) با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در برخی نقاط واقع در شمال غرب، غرب و جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران ابرناکی رگبار باران و وزش باد رخ خواهد داد که در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف انتظار می‌رود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز چهارشنبه (۲۳ آذر) در غرب، شمال خوزستان، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پراکنده رخ می‌دهد.

وی افزود: پنجشنبه(۲۴ آذر) بارش در غرب و جنوب غرب تقویت شده و به شمال استان‌های بوشهر، فارس و نوار غربی اصفهان نیز کشیده خواهد شد و جمعه(۲۵ آذر) نیز در برخی مناطق جنوب غرب و شمال استان‌های فارس و بوشهر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی دو روز آینده در شهرهای صنعتی و پرجمعیت به‌ویژه تهران، کرج، تبریز، اراک، سمنان و اصفهان تداوم آلودگی هوا و افزایش آلاینده‌های جوی را خواهیم داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۲ آذر) نیمه ابری همراه با غبارمحلی، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۰ و روز چهارشنبه ( ۲۳ آذر) نیمه‌ ابری تا ابری همراه با غبار صبحگاهی و گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آذر ) بندرعباس با دمای ۲۵ درجه سانتیگراد گرمترین و طی امروز (۲۱ آذر) همدان با دمای ۶- درجه سانتیگراد و فردا(۲۲ آذر) بیرجند با دمای ۳- سردترین مرکز استان کشور است.

اخبار مرتبط:
تعقیب قضایی دست‌اندرکاران مراسم باغ جنت شیراز
تعقیب قضایی دست‌اندرکاران مراسم باغ جنت شیراز

دادستان شیراز با اشاره به انتشار تصاویری از هنجار شکنی یک فرد در مراسمی در باغ جنت این شهر، گفت: عوامل در صحنه و سایر دست اندرکاران این مراسم تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: به نام وفاق بی‌حجابی، رقص ومشروب در حال اجراست
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: به نام وفاق بی‌حجابی، رقص ومشروب در حال اجراست

محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف کشور به شعار وفاق ملی حمله کرد.

جنایت خانوادگی در تهران؛ پَدر پسرش را در خواب کشت!
جنایت خانوادگی در تهران؛ پَدر پسرش را در خواب کشت!

پدری در تهران پسر معتاد خود را با ضربات چکش به قتل رساند و پس از جنایت موضوع را خود به پلیس گزارش کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است