کد خبر : 216401
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۰ - 09:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه دولت: زنانی که در زاهدان تظاهرات می کردند لهجه تهرانی داشتند

شواهد از حضور آشوبگران اجاره‌ای در تجمع غیرقانونی جمعه گذشته شهر زاهدان حکایت دارد.

روزنامه دولت: زنانی که در زاهدان تظاهرات می کردند لهجه تهرانی داشتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در تجمع غیرقانونی جمعه اخیر که پس از اظهارات تفرقه‌انگیز امام جمعه مسجد مکی صورت گرفت، فیلمی از حضور زنان به‌اصطلاح معترض بلوچ منتشر شد که با لهجه تهرانی شعار می‌دادند.

روزنامه ایران نوشت: جالب اینکه برخی از این افراد حتی لباس سنتی زنان بلوچ را هم بر تن ندارند و صرفاً یک چادر سیاه پوشیده‌اند. لهجه غیربومی این زنان که تعدادشان اندک و کمتر از انگشتان دو دست بود، به‌گونه‌ای بود که تعجب کاربران فضای مجازی را در پی داشت.

به‌نظر می‌رسد این اقدام، پس از آن طراحی و عملیاتی شده است که برخی از رویکردهای اجتماعی تبعیض‌آمیز نسبت به زنان دراین مناطق اعتراض کرده و حضور نداشتن زنان در مجامع عمومی را نشانه‌ای برای وضعیت زنان در این نقاط ارزیابی می‌کردند، آن هم در شرایطی که «زن، زندگی، آزادی» به‌عنوان شعار اصلی اغتشاشگران مطرح بود.

بی‌توجهی محیط این استان به موقعیت زنان حتی واکنش مولوی عبدالحمید را نیز به دنبال داشت و او در یکی از سخنرانی‌های خود تلاش کرد به این شائبه پاسخ دهد. به‌نظر می‌رسد حضور زنان آشوبگر اجاره‌ای در تجمع غیرقانونی جمعه گذشته این شهر نیز بخش دیگری از این پازل باشد.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است