کد خبر : 216135
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۹ - 09:43
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه سپاه: اصلاح طلبان به دنبال عادی سازی بحث تجزیه طلبی اند/ مطلوب خاتمی ایران فدرال است

شهریار آهی، فعال سیاسی و بیزینس من و سخنگوی گروه‌های لیبرال دموکرات مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران است. او دو روز پیش در تلویزیون تروریستی ایران اینترنشنال حاضر شد و ضمن گفت‌وگویی در مورد وقایع اخیر در ایران، در عبارتی عجیب گفت که جوانان امروز ایران می‌دانند که «نباید از تجزیه ایران و از سوریه‌ای شدن ایران بترسند.»

روزنامه سپاه: اصلاح طلبان به دنبال عادی سازی بحث تجزیه طلبی اند/ مطلوب خاتمی ایران فدرال است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جوان نوشت، از برنامه‌های دربار سعودی و دوستان غربی‌اش برای مقابله با ایران، تقویت جریان‌های مختلف تجزیه‌طلب ضد ایرانی است. از آنجایی که در ذهن ایرانیان، تجزیه‌طلبی با قبحی بسیار همراه است، در جریان عملیات‌های روانی و رسانه‌ای امسال، تلاش کردند تجزیه‌طلبی را هم عادی کنند.

در این میان تعجب از اصلاح‌طلبانی است که خود را بیش از هر جریان دیگری و حتی بیش از اصل حاکمیت مدعی ایران می‌دانند، اما ابایی از عادی‌سازی تجزیه‌طلبی ندارند.

روزنامه اعتماد در هفته‌ای که گذشت،یادداشتی منتشر کرد که درآن حس ناراحتی و تأثر ازجدا شدن بخش‌هایی از ایران را«بازتاب تاریخ نگاری تلخ و کلیشه‌ای از حوادث و رویدادهای دوره قاجار» دانست. گویی باید نگاهی غیر تلخ و غیر کلیشه‌ای به جدا شدن بخشی از سرزمین‌مان می‌داشتیم!

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: «گفتمان تجزیه‌هراسی در سطوح مختلف نیازمند بازخوانی و نگاه انتقادی عمیقی است و نویسنده فقط به بخش کوچکی از آن می‌پردازد. گفتمان تجزیه‌هراسی به جای درس گرفتن از گذشته، سنت واگرایی با کشورهای همسایه را تقویت می‌کند و ما را از منافع سیاست درست همسایگی محروم می‌کند. این گفتمان باعث می‌شود حس ما درباره همسایه‌هایی که روزگاری بخشی از ایران بوده‌اند… حس پدری باشد که از استقلال فرزندش ناراحت است».

جدا شدن خاک یک کشور را می‌توان استقلال فرزند از پدر نامید؟! یعنی آن تکه‌های جدانشده، طفل صغیر هستند و هر تکه که رشد کرد و قدرتی یافت، باید روی پای خودش بایستد و برود؟!

حال یکبار دیگر این جملات سید محمد خاتمی در دیدار با اعضای شورای شهر تهران را که مربوط به اردیبهشت ۹۸ است، مرور کنیم: «شاید در حال حاضر از نظر سیاسی مناسب نباشد، اما مطلوب‌ترین شیوه حکومت مردمی، اداره فدرالی است که آن زمان (دوران اصلاحات) در وزارت کشور ۱۰ منطقه هم مشخص کردیم، اما از نظر قانون اساسی نمی‌توانیم فدارتیو باشیم.» او در عین حال ادعا کرد که «امکان اجرای آن در ایران وجود ندارد.»

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است