کد خبر : 215933
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۸ - 10:55
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

هوای تهران در وضعیت «قرمز» قرار گرفت

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، امروز ( ۱۸ آذرماه) وضعیت هوای تهران با رسیدن به عدد ۱۵۵ به رنگ «قرمز» درآمده و برای همه آلوده است.

هوای تهران در وضعیت «قرمز» قرار گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛  بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلاینده «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» روی عدد ۱۵۵ یعنی شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

به نوشته ایسنا، همچنین آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات‌ معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» با میانگین ۱۵۴ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای همه قرار داشت.

غلظت آلاینده‌ها تا ساعت ۱۳ روز پنجشنبه (۱۷ آذرماه) در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس بود اما از ساعت ۱۴ با رسیدن به عدد ۱۵۱ در شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌ها قرار گرفت که این وضعیت تا ساعت ۶ صبح امروز ادامه داشت. تنها از ساعت ۷ تا ۸ کیفیت هوا در شرایط آلودگی برای گروه‌های حساس قرار گرفت اما دوباره از ساعت ۹ وضعیت هوای تهران با رسیدن به عدد ۱۵۵ به رنگ  قرمز درآمده و برای همه آلوده شد.

بر اساس دستورالعمل احتیاطی صادره از سوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، در این شرایط افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج ازمنزل خودداری ورزند. افراد دیگر باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

فعالیت طولانی عبارت است از هرگونه فعالیت خارج از منزل که افراد به طور متناوب طی مدت چندین ساعت انجام می دهند و سبب می‌شود نفس کشیدن تا حدی سخت‌تر از حالت طبیعی صورت گیرد؛ برای مثال کار کردن در باغچه در طول روز و فعالیت سنگین عبارت است از هرگونه فعالیت شدید خارج از منزل که سبب می شود نفس کشیدن به سختی صورت گیرد و یا دویدن هم مثال دیگری است که می‌توان از آن نام برد.

گفتنی است که کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود که بر اساس آن از عدد صفر تا ۵۰ در محدوده هوای پاک تعریف می‌شود، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا در محدوده قابل قبول، سالم یا متوسط بوده و  از محدوده ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس است. در بازه ۱۵۱ تا ۲۰۰ نیز هوا در محدوده ناسالم برای همه گروه‌ها و از محدوده ۲۰۱ تا ۳۰۰ نیز هوا در محدوده بسیار ناسالم قرار می‌گیرد. بر اساس این دسته‌بندی در محدوده ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

اخبار مرتبط:
استان سمنان باز هم لرزید!
استان سمنان باز هم لرزید!

فرماندار شاهرود از وقوع زلزله شدید ۴.۸ ریشتری در زمان آباد بیارجمند بعد از وقوع زلزله پنج ریشتری صبح امروز، خبر داد.

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳
وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳

معاون وزیر کشور در نامه‌ای با ابلاغ مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد. در این ابلاغ آمده به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها و وقفه در خدمت رسانی و دولتی و غیر دولتی بانک‌ها بیمه‌ها و شهرداری‌ها از بازه زمانی ۱۴۰۴/۳/۲۰، ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می‌گردد و روز‌های پنجشنبه نیز تا ۳۱ شهریور در کل استان‌های کشور تعطیل میباشد.

میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است
میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان، خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی را قویاً تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است