کد خبر : 215754
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ - 20:00
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش وزارت خارجه آلمان به اعدام محسن شکاری

​وزیر خارجه آلمان به اجرای حکم یکی از بازداشت‌شدگان در ناآرامی‌های اخیر واکنش نشان داد.

واکنش وزارت خارجه آلمان به اعدام محسن شکاری

به گزارش سایت خبری مدارا؛صبح امروز محسن شکاری یکی از بازداشتی های اخیر در خیابان ستارخان به جرم کشیدن سلاح به قصد جان و ایجاد رعب و وحشت و سلب آزادی و امنیت مردم، محارب شناخته و اعدام شد.

به نوشته ایسنا، آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان در پی انتشار این خبر با واکنش به اعدام شکاری در توییتی چنین نوشت:«محسن شکاری به دلیل مخالفت با دولت در رویه‌ای نابکارانه محکوم و اعدام شد اما تهدید اعدام میل مردم برای دستیابی به آزادی را خفه نخواهد کرد.»
اخبار مرتبط:
فقیرترین رئیس جمهور جهان درگذشت
فقیرترین رئیس جمهور جهان درگذشت

«خوزه موخیکا» که زمانی چریک بود و پس از آنکه رئیس جمهور اروگوئه شد به دلیل سبک زندگی ساده و اصلاحات ترقی خواهانه‌اش در آمریکای جنوبی محبوب شد در سن ۸۹ سالگی به دلیل ابتلا به سرطان مری درگذشت.

کاخ سفید: ترامپ از الجولانی دعوت کرده تا به توافقات ابراهیم بپیوندد
کاخ سفید: ترامپ از الجولانی دعوت کرده تا به توافقات ابراهیم بپیوندد

رویترز و کاخ سفید اعلام کردند: ترامپ از احمد الشرع دعوت کرده است تا به توافق‌های ابراهیم با اسرائیل بپیوندد.

سوری‌ها از ترامپ تَشکر کردند
سوری‌ها از ترامپ تَشکر کردند

بنر بزرگ تشکر سوری‌ها از محمد بن سلمان و ترامپ در قلب دمشق را مشاهده کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است