کد خبر : 215729
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ - 17:58
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

برخورد با اصناف به اتهام همراهی با اعتصابات

بر اساس مصوبه شورای تامین استان بوشهر و با حکم قضایی، ۹۹ واحد صنفی در شهرهای بوشهر، گناوه و جم که در پی فراخوان ضدانقلاب اقدام به تعطیلی مغازه‌های خود کرده بودند، پلمپ شدند.

برخورد با اصناف به اتهام همراهی با اعتصابات

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: ۹۹ واحد صنفی در شهرهای بوشهر، گناوه و جم که در پی فراخوان ضد انقلاب اقدام به تعطیلی مغازه خود کرده بودند، با حکم قضائی پلمب شدند.

به نوشته مهر، اکبر پورات ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای تامین استان بوشهر و با حکم قضایی، ۹۹ واحد صنفی در شهرهای بوشهر، گناوه و جم که در پی فراخوان ضدانقلاب اقدام به تعطیلی مغازه‌های خود کرده بودند، پلمپ شدند.

وی گفت: واحدهای صنفی که در راستای فراخوان معاندین نظام جمهوری اسلامی ایران، اقدام به تعطیلی محل کسب خود کنند و با موج اعتصاب همراه شوند، مهر و موم می‌شوند.

پورات با هشدار به متخلفین عنوان کرد: بر اساس مصوبه شورای تأمین استان، کسبه‌ای که با فراخوان ضد انقلاب اقدام به اخلال در نظام اقتصادی کشور کرده‌اند، ضمن محرومیت از معافیت مالیاتی، پروانه کسب آن‌ها باطل شده و حساب‌های بانکی مرتبط با مغازه متخلف مسدود و در نهایت مغازه آن‌ها نیز پلمب می‌شود.

اخبار مرتبط:
شمار شهدای حادثه تیراندازی نیروی امنیتی به ۲ خودرو در خمین به ۴ نفر رسید
شمار شهدای حادثه تیراندازی نیروی امنیتی به ۲ خودرو در خمین به ۴ نفر رسید

فرماندار خمین گفت: چهار نفر در حادثه تیراندازی شامگاه پنجشنبه به ۲ خودروی عبوری در خمین به شهادت رسیدند.

امیر تتلو همسرش را طلاق داد!
امیر تتلو همسرش را طلاق داد!

ادعای جنجالی بهمن بابازاده درباره طلاق تتلو از همسرش در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شد.

علت آتش‌سوزی مهیب پالایشگاه آبادان اعلام شد
علت آتش‌سوزی مهیب پالایشگاه آبادان اعلام شد

حادثه آتش‌سوزی در واحد ۷۰ این پالایشگاه با تلاش بی‌وقفه تیم‌های عملیاتی و امدادی به طور کامل مهار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است