کد خبر : 215656
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ - 13:55
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

اسفندیار قره باغی «صدای انقلاب» درگذشت

اسفندیار قره‌باغی مشهور به «صدای انقلاب» در سن 79 سالگی به دلیل بیماری در تبریز دار فانی را وداع گفت.

اسفندیار قره باغی «صدای انقلاب» درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرحوم قره باغی، متولد اول بهمنماه سال ۱۳۲۲ شمسی در شهر تبریز است و پس از گذراندن دوره اول متوسطه در دبیرستان بدر تهران، به تبریز مراجعت کرد و از سال ۱۳۳۸ وارد هنرستان موسیقی شد.

به نوشته ایسنا، وی در خردادماه سال ۱۳۴۳ شمسی، فارغ التحصیل و به عنوان معلم موسیقی در مدارس کرمانشاه به استخدام وزارت فرهنگ درآمد.

قره باغی، اواخر سال ۱۳۴۷ به تهران، منتقل و در گروه اُپرای تهران مشغول شد و ضمن خوانندگی در گروه کُر اُپرای تهران، پس از گذراندن تحصیلات لازم و بازگشت از ایتالیا، با عنوان سولیست باس اُپرای تهران، نقش های بسیاری را در اجراهای مختلف عهده دار شد.

وی ضمن اینکه گروه های کُر مدارس و چند گروه در دانشگاه را راه اندازی کرد و در گروه کُر فولکلوریک رادیو تلویزیون و گروه کُر ملّی به سرپرستی خانم «اِولین باغچه بان» فعالیت چشمگیری داشت.

آشنائی او با سازهای ترومپت به عنوان ساز تخصّصی و ویلن و پیانو و تدریس این سازها و کوک پیانو نیز باعث تمایز این هنرمند از سایرین شد.

استاد قره باغی در دوران پس از انقلاب، در سازمان صدا و سیما با واحد موسیقی این سازمان همکاری کرد و در زمینه سرودسازی به ویژه سرودهای دفاع مقدّس فعال شد و از جمله اساتید تاثیرگذار در عرصه موسیقی انقلاب بود.

اخبار مرتبط:
موضوع «پایتخت ۸» مشخص و تایید شد
موضوع «پایتخت ۸» مشخص و تایید شد

خبرها حاکی از آغاز مقدمات ساخت فصل هشتم سریال پرمخاطب «پایتخت» است.

نمایش “آیا چشم پس از مدتی به تاریکی عادت می‌کند؟” بروی صحنه می‌رود
نمایش “آیا چشم پس از مدتی به تاریکی عادت می‌کند؟” بروی صحنه می‌رود

نمایش "آیا چشم پس از مدتی به تاریکی عادت می‌کند؟" به کارگردانی علی فرزان از فردا دوشنبه هفتم مهر بروی صحنه می‌رود.

بازیگر شب‌های برره در بیمارستان بستری شد
بازیگر شب‌های برره در بیمارستان بستری شد

سعید پیردوست بازیگر سینما و تلویزیون به دلیل عفونت در بیمارستان بستری شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است