کد خبر : 215422
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ - 16:42
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

تشکیل کمیته پیگیری وضعیت روزنامه‌نگاران بازداشتی

مراحل ایجاد کمیته پیگیری روزنامه‌نگاران بازداشتی نهایی شد.

تشکیل کمیته پیگیری وضعیت روزنامه‌نگاران بازداشتی

به گزارش سایت خبری مدارا؛  هیات‌مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران در جلسه خود مراحل ایجاد کمیته پیگیری روزنامه‌نگاران بازداشتی را نهایی کرد.

در جلسات پیشین مقرر شده بود که از روزنامه‌نگاران و مدیران مسئول و افرادی که تعلقات آنان به تقویت این حرفه مهم، اثبات شده است دعوت شود تا کمیته‌ای را برای پیگیری مشکلات گوناگون روزنامه‌نگارانی که در حوادث اخیر احضار، بازداشت و محکوم یا آزاد شده‌اند، تشکیل دهند و با حداکثر توان کمک‌های ممکن بویژه حقوقی و مشاوره‌ای و عاطفی را برای خود و‌ خانواده‌هایشان عرضه دارند.

متاسفانه در هفته‌های اخیر فرآیند احضار و بازداشت‌ها به نحو روشنی بیشتر و در نتیجه ضرورت این پیگیری را افزون‌تر کرده است. در این راه جمعی ۵ نفری شکل گرفته که از طریق دبیرخانه‌ای در انجمن ضمن کسب اطلاعات لازم از وضعیت این همکاران و تماس با خود یا خانواده هایشان برنامه‌هایی را برای ایجاد تعامل و گفتگو جهت حل و بهبود وضعیت آنان در دستور کار خود قرار می‌دهد.

همکاران و‌خانواده‌هایی که علاقه‌مند به اظهار نکات یا اخبار لازم در مورد خود یا عزیزانشان هستند یا آمادگی همراهی در این فرآیند را دارند به اکانت تلگرامی زیر پیام دهند دبیرخانه در اسرع وقت با آنان تماس خواهد گرفت.

اخبار کمیته متعاقبا اعلام خواهد شد.

آقایان الیاس حضرتی، مهدی رحمانیان، محمد مهاجری، کامبیز نوروزی و‌خانم بدرالسادات مفیدی دعوت مزبور را پذیرفته‌اند.

اخبار مرتبط:
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!

عجیب اینکه حتی یک نفر در اتاق فکرشان نیست که به آن‌ها یادآوری کند، این ره که در پیش گرفته‌اند، به سمت ترکستان است! اخلال در فرآیند تولید و عرضه محصولات خانگی، هر نتیجه‌ای داشته باشد، حاصلش بازگشت مخاطب به تلویزیون نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است