کد خبر : 215304
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ - 12:18
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شهرداری تهران به دنبال اجاره واگن برای مترو

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حال پیگیری برای واگن اجاره‌ای هستیم چرا که ساخت و خرید واگن بیش از دو سال به طول خواهد انجامید.

شهرداری تهران به دنبال اجاره واگن برای مترو

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جلال بهرامی، معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه اینکه افزایش واگن تنها راهکار مشکل کمبود قطار است، گفت: در حال پیگیری برای واگن اجاره‌ای هستیم چرا که ساخت و خرید واگن بیش از دو سال به طول خواهد انجامید.

به نوشته مهر، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه آمار مسافران مترو، روز به روز در حال افزایش است و آمار به دوران پیش از شیوع کرونا نزدیک شده، ضمن اینکه تعداد ایستگاه‌های فعال هم نسبت به گذشته بیشتر شده است، اجاره واگن راهگشا و پاسخگوی مساله سرویس دهی بهتر خواهد بود تا زمانی که واگن‌های خریداری شده به ناوگان تزریق شود.

اخبار مرتبط:
آمار عجیب از کِشت غیرقانونی تریاک در ایران
آمار عجیب از کِشت غیرقانونی تریاک در ایران

کاهش میزان کشفیات و خلوص تریاک مورد نیاز وزارت بهداشت برای تولید دارو، مسئولان را به گزینه «کِشت کنترل‌شده و بدون نَشتی» داخل کشور رسانده است اما در همین وضعیت، در برخی استان‌ها کشاورزان و سودجویان مشغول کِشت غیرقانونی مخدر هستند.

تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر

بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر تجمع کردند.

آتش‌سوزی در ساختمان ۱۲ طبقه تجاری خیابان جمهوری تهران / آتش‌نشانی: حادثه مصدومیت یا تلفات جانی نداشت
آتش‌سوزی در ساختمان ۱۲ طبقه تجاری خیابان جمهوری تهران / آتش‌نشانی: حادثه مصدومیت یا تلفات جانی نداشت

سخنگوی آتش‌نشانی تهران از اطفای حریق در یک ساختمان تجاری ۱۲ طبقه در خیابان جمهوری خبر داد و گفت: این حادثه خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است