کد خبر : 215304
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ - 12:18
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شهرداری تهران به دنبال اجاره واگن برای مترو

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حال پیگیری برای واگن اجاره‌ای هستیم چرا که ساخت و خرید واگن بیش از دو سال به طول خواهد انجامید.

شهرداری تهران به دنبال اجاره واگن برای مترو

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جلال بهرامی، معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه اینکه افزایش واگن تنها راهکار مشکل کمبود قطار است، گفت: در حال پیگیری برای واگن اجاره‌ای هستیم چرا که ساخت و خرید واگن بیش از دو سال به طول خواهد انجامید.

به نوشته مهر، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه آمار مسافران مترو، روز به روز در حال افزایش است و آمار به دوران پیش از شیوع کرونا نزدیک شده، ضمن اینکه تعداد ایستگاه‌های فعال هم نسبت به گذشته بیشتر شده است، اجاره واگن راهگشا و پاسخگوی مساله سرویس دهی بهتر خواهد بود تا زمانی که واگن‌های خریداری شده به ناوگان تزریق شود.

اخبار مرتبط:
آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟
آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟ طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، مجازات انتشار اسکرین شات از چت‌های خصوصی برای فردی که این جرم را مرتکب شده، در صورتی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، جزای نقدی یا حبس یا هر دو خواهد بود.

محور کندوان از فردا به مدت ۱۰ روز مسدود می‌شود
محور کندوان از فردا به مدت ۱۰ روز مسدود می‌شود

سرپرست پلیس راه مازندران از مسدود شدن جاده چالوس از ساعت ۶ صبح فردا یکشنبه به مدت ۱۰ روز به دلیل عملیات عمرانی راهداری خبر داد.

سقوط ۸ عضو یک خانواده کوهدشتی در چاه کشاورزی
سقوط ۸ عضو یک خانواده کوهدشتی در چاه کشاورزی

فرماندار کوهدشت گفت: هشت عضو یک خانواده در بخش کونانی کوهدشت در چاه کشاورزی به عمق ۵۰ متر سقوط کردند و تاکنون یک نفر نجات یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است