کد خبر : 215067
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۵ - 10:56
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تهران چقدر معلول دارد؟

عضو شورای شهر تهران گفت:در ایران یک میلیون ۴۶۷ هزار نفر تحت نظر بهزیستی هستند و جمعیت معلولان در تهران بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون نفر است.

تهران چقدر معلول دارد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سوده نجفی عضو شورای شهر در نطق پیش از دستور یکصد و دوازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه روز دوازدهم آذر ماه به نام روز جهانی معلولان نامگذاری شده است گفت: هدف از این روز کرامت معلولان است.

به نوشته مهر، وی ادامه داد: بر اساس گزارش و آمارها ۸۰ درصد معلولان در کشورهای پیشرفته هستند و در ایران نیز یک میلیون ۴۶۷ هزار و ۸۵۰ نفر تحت نظر بهزیستی هستند و جمعیت معلولان در تهران بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون نفر است.

نجفی با بیان اینکه تنها ۲ درصد معابر یعنی ۲۲۸ کیلومتر تهران برای معلولان مناسب سازی شده است گفت: مدیریت شهری از ابتدا تاکنون کمترین توجه را به مناسبت سازی معلولان داشته است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مناسب سازی و الزام ساختمان‌ها به نیازهای معلولان از اهمیت بسزایی برخوردار است گفت: متأسفانه آنچه به عنوان مناسب سازی ساختمان‌ها شناخته می‌شود در یک بالابر خلاصه شده است و پس از دریافت پایان کار همان بالابر هم حذف می‌شود.

وی تصریح کرد: شهر تهران در حوزه حمل و نقل عمومی دچار مشکل است و با کمبود واگن و اتوبوس رو به رو است و ترافیک شهر مربوط به این کمبودها است و معلولان به اتوبوس و مترو احتیاج دارند.

نجفی با بیان هیچکدام از ایستگاه‌های اتوبوس مناسب‌سازی نشده است گفت: همچنین ایستگاه‌های مترو به ۲۰۶ اتوبوس احتیاج دارند و متأسفانه پله برقی‌های مترو نیز خراب هستند.

عضو شورای شهر تهران گفت: از شهردار تهران می‌خواهم نسبت به تکالیف خود در قانون حمایت از حقوق معلولان عمل کند.

اخبار مرتبط:
روایت زینب سلیمانی از لحظات بمباران شهرک دقایقی
روایت زینب سلیمانی از لحظات بمباران شهرک دقایقی

روایت زینب سلیمانی از شبی که شهرک دقایقی توسط اسرائیل بمباران شد را در ادامه مشاهده می‌کنید.

هفت سد مهم کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند!
هفت سد مهم کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند!

وضعیت منابع آبی کشورمان به شرایط بحرانی نزدیک و نزدیک تر شده است؛ به گونه ای که با گذشت ۱۰ ماه از سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۳ تا آخر شهریور۱۴۰۴) هفت سد کشور زیر ۱۰ درصد آب داشته و ۲ سد نیز خشک شده اند.

مدیران رسمیو موقتاً به قید وثیقه آزاد شدند
مدیران رسمیو موقتاً به قید وثیقه آزاد شدند

هنوز اطلاعات دقیقی درباره اتهامات انتسابی و وضعیت پرونده در دسترس نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است