کد خبر : 214850
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۴ - 12:43
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

کنایه‌های ادامه‌دار رئیسی به روحانی؛ برخی نگاهشان به آن سوی مرزها بود

رئیس‌جمهور گفت: برخی نگاهشان به آن سوی مرزها بود و معتقد بودند که مسائل را نمی‌توان حل کرد اما ما نگاه اصحاب «نمی‌شود»، «مگر می‌شود»، «نخواهد شد» و «بودجه نداریم» را نداریم، هرچند اعتبارات ممکن است کافی نباشد اما با تدبیر، عقلانیت، همگرایی و با تشخیص اولویت‌ها مسائل حتما قابل حل شدن است.

کنایه‌های ادامه‌دار رئیسی به روحانی؛ برخی نگاهشان به آن سوی مرزها بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در حاشیه نشست مشترک روز یکشنبه ۱۳ آذر ماه دولت و مجلس شورای اسلامی در خصوص این جلسه، گفت: جلسه بسیار خوبی بود، به جهت اینکه هم نمایندگان و رئیس مجلس نکاتی را اشاره و دغدغه‌هایشان را بیان کردند و هم تعدادی از اعضای هیات دولت نکاتی را مطرح کردند.

به نوشته ایسنا؛ رئیس جمهور با یادآوری تعامل، همکاری و همگرایی بین مجلس و دولت، افزود: قوای مقننه و مجریه یک سرنوشت مشترکی دارند و نگاهشان به مردم هم مشترک است، مجلس قانون تصویب می‌کند و دولت هم باید آن را اجرا کند و بر اجرا هم نظارت می‌شود تا گره‌ها و مشکلات مردم حل شود.

وی در ادامه اظهار کرد: تمام تلاش ما در مجلس و دولت باید این باشد که مشکلات و مسائل مردم را حل کنیم، اراده و توانایی هم برای انجام این کار داریم. ما معتقدیم مشکلات کشور به دست دولتمردان و نمایندگان حل می‌شود. البته برخی نگاهشان به آن سوی مرزها بود و معتقد بودند که مسائل را نمی‌توان حل کرد اما ما نگاه اصحاب «نمی‌شود»، «مگر می‌شود»، «نخواهد شد» و «بودجه نداریم» را نداریم، هرچند اعتبارات ممکن است کافی نباشد اما با تدبیر، عقلانیت، همگرایی و با تشخیص اولویت‌ها مسائل حتما قابل حل شدن است.

رئیسی همچنین تصریح کرد: کار با کمک مردم دنبال خواهد شد تا امید هر روز در میان مردم بیشتر شود.

رئیس جمهور در پاسخ به پرسشی درباره زمان ارائه لوایح برنامه هفتم و بودجه سال ۱۴۰۲، گفت: با آقای قالیباف هماهنگ کردیم که لوایح برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۲ را به زودی در دولت نهایی و تقدیم مجلس کنیم.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است