کد خبر : 214644
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۳ - 02:40
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

خوزستان بارانی می‌شود

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: سامانه بارشی از اوایل وقت امروز تا چهارشنبه هفته جاری در برخی از نقاط خوزستان حاکم می‌شود.

خوزستان بارانی می‌شود

محمد سبزه زاری بیان کرد: سامانه بارشی از امروز تا روز چهارشنبه سبب رگبار، رعد و برق و وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای به ویژه در مناطق ساحلی، جنوبی، مرکزی و شرقی خوزستان خواهد شد.

وی افزود: برای امروز یکشنبه پدیده غالب در خوزستان مه رقیق یا غبار صبحگاهی به ویژه در جاده‌های خوزستان و در برخی ساعات وزش باد متوسط خواهد بود؛ شمال غرب خلیج فارس تا اواسط وقت فردا مواج پیش بینی می شود.

سبزه زاری ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته گتوند با ۲۸.۹ و ایذه با ۷.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط خوزستان بودند. حداکثر دمای اهواز در این مدت ۲۶.۸ و حداقل ۱۵.۷ درجه سانتیگراد گزارش شد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
رکوردزنی ها ادامه دارد؛ روایت بلوغ صنعتی در فولاد خوزستان
رکوردزنی ها ادامه دارد؛ روایت بلوغ صنعتی در فولاد خوزستان

رئیس هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه دومین تولید کننده فولاد کشور هستیم، گفت: بیش از ۲۵ هزار قطعه در شرکت فولاد خوزستان بومی سازی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است