کد خبر : 214363
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - 09:57
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

دستیگری گردانندگان اصلی فراخوان مجازی در شیراز

ابوذر رنجبر معاون دادستان و سرپرست دادسرای انقلاب شیراز به فعالیت‌های تخریبی یک گروه ۹ نفره و لیدر اصلی آن نیز اشاره کرد و افزود: سرتیم این گروه در زمان دستگیری بمب‌های دست ساز با چاشنی‌های انفجاری تأخیری به همراه داشت.

دستیگری گردانندگان اصلی فراخوان مجازی در شیراز

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روابط عمومی دادگستری استان فارس، ابوذر رنجبر معاون دادستان و سرپرست دادسرای انقلاب شیراز با بیان اینکه ارتباط سرتیم این گروه ۹ نفره با فعالان سیاسی و اپوزیسیون خارج از کشور محرز شده است اظهار داشت: یکی از فعالیت این افراد هدایت اغتشاشات در نقاط مختلف شیراز بود.

رنجبر به فعالیت‌های تخریبی دیگر این گروه و لیدر اصلی آن نیز اشاره کرد و افزود: سرتیم این گروه در زمان دستگیری بمب‌های دست‌ساز با چاشنی‌های انفجاری تأخیری به‌همراه داشت.

وی بیان کرد: فعالیت گسترده و سازماندهی‌شده این گروه با هدف جهت‌دهی به اغتشاشات خیابانی در نقاط مختلف شیراز در جریان تحقیقات پرونده به اثبات رسیده است.

وی همچنین از عملیات ناموفق این گروه در آتش‌زدن یک پایگاه بسیج در شیراز نیز خبر داد و اضافه کرد: این پرونده در شعبه ویژه بازپرسی دادسرای انقلاب شیراز در حال تکمیل تحقیقات و شناسایی سایر ابعاد و مرتبطین احتمالی است.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است