کد خبر : 214244
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۱ - 11:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: هر تصمیمی که حال مردم را خوب کند، تصمیم خوبی است / کسانی که جانشان را از دست دادند را کجای دلمان بگذاریم؟

شیوا قاسمی پور با اشاره به دستور رئیس دستگاه قضا برای ارفاق به زندانیان گفت: هر تصمیمی که بتواند مردم را شاد کرده و حال آنها را خوب کند، تصمیم خوبی است.

نماینده مجلس: هر تصمیمی که حال مردم را خوب کند، تصمیم خوبی است / کسانی که جانشان را از دست دادند را کجای دلمان بگذاریم؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شیوا قاسمی پور در خصوص دستور رئیس دستگاه قضا برای بهره‌گیری از ارفاق ‌های قانونی ویژه آزادی زندانیان و اینکه این ارفاق ها چه تاثیری بر فضای وحدت و شادی در جامعه خواهد داشت، گفت: الان هر تصمیمی که بتواند مردم را شاد کرده و حال آنها را خوب کند، تصمیم خوبی است.

به نوشته ایسنا، وی افزود: بالاخره بحرانی از سر ما گذشت و حال در این بحران تا حدودی خودمان مقصر بودیم و کم کاری کردیم و در مواردی نیز عده ای دیگر مانند بیگانگان، رسانه ها و تحریکات مقصر بودند، اما آنچه که الان مهم است این است که ما باید کاری کنیم تا آرامش به جامعه برگردد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در شرایط موجود اتفاقاتی افتاد و کسانی جانشان را از دست دادند که این جبران ناپذیر است، چراکه شرایط طوری بود و برخی زندانی بودند، اما موضوع این است که زندانی بالاخره آزاد می شود اما کسانی که جانشان را از دست دادند چه خواهند شد و آن را کجای دلمان باید بگذاریم؟

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است