کد خبر : 213877
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۹ - 19:25
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

حسن روحانی برادر داعش بود / لعنت خدا بر او و کسانی که در حزبش حرکت می‌کنند

علی حسینی، امام جمعه نسیم شهر که در خطبه های نمازجمعه گذشته این شهر، حسن روحانی رئیس جمهوری سابق را پدر داعش خطاب کرده بود، در جلسه شورای اداری شهرستان بهارستان گفت: به من پیام دادند که گفتید روحانی پدر داعش بود، آمریکایی‌ها پدر داعش بودند. اما ما می‌توانیم بگوییم حسن روحانی برادر داعش بود، باید انصاف را رعایت کنیم!

حسن روحانی برادر داعش بود / لعنت خدا بر او و کسانی که در حزبش حرکت می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی حسینی، امام جمعه نسیم شهر که در خطبه های نمازجمعه گذشته این شهر، حسن روحانی رئیس جمهوری سابق را پدر داعش خطاب کرده بود، در جلسه شورای اداری شهرستان بهارستان گفت: به من پیام دادند که گفتید روحانی پدر داعش بود، آمریکایی‌ها پدر داعش بودند. اما ما می‌توانیم بگوییم حسن روحانی برادر داعش بود، باید انصاف را رعایت کنیم!

او با اشاره به تعطیلی مدارس و نمازهای جمعه در ایام شیوع کرونا اظهار داشت: در آن زمان چه گرگهایی برنامه ریزی کردند نمازجمعه تعطیل شود . روزی ۷۰۰ نفر بر اثر کرونا می مردند، ولی روحانی دستش را بر ریش خود می کشید و می گفت تا برجام یک و تو امضا نشود ، به ما واکسن نمی دهند. ولی آیت الله رییسی میلیونها دوز واکسن وارد کرد و میلیونها دوز تولید کرد و میلیونها دوز صادر کرد.

وی خطاب به روحانی گفت: لعنت خدا بر تو و کسانی که در حزب تو حرکت می‌کنند. ملعون! لعنت خدا بر تو و تفکر خبیثت. این گرگها آسیب به کشور زدند.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

یک پاسخ به “حسن روحانی برادر داعش بود / لعنت خدا بر او و کسانی که در حزبش حرکت می‌کنند”

  1. داود گفت:

    آب که سربالا بره قورباغه ابوعطا می خونه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است