کد خبر : 213550
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۸ - 20:07
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ابتلای ۲.۷ میلیون جوان به ایدز در جهان

سه سال پیشرفت ثابت و ساکن در درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس HIV سلامت ۲.۷ میلیون جوان و نوجوان را تحت تاثیر قرار داده است.

ابتلای ۲.۷ میلیون جوان به ایدز در جهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) در گزارشی اعلام کرد: حدود ۱۱۰ هزار نوجوان زیر ۱۹ سال طی سال گذشته بر اثر عوامل مرتبط با بیماری ایدز جان خود را از دست دادند و در کنار شناسایی ۳۱۰ هزار مبتلای جدید، آمار کل جوانان مبتلا به ویروس HIV به ۲.۷ میلیون نفر رسیده است.

یونیسف در آستانه فرا رسیدن روز جهانی ایدز در روز پنج ‌شنبه با ارائه تصویر کلی درباره کودکان، HIV و ایدز هشدار داد که پیشرفت در زمینه پیشگیری و درمان HIV در سه سال گذشته تقریبا ثابت بوده و بسیاری از مناطق هنوز تحت پوشش خدمات قبل از همه‌گیری نیستند.

“آنوریتا بینز” (Anurita Bains) معاون یونیسف در حوزه HIV /ایدز گفت: اگرچه مدت‌هاست در موضوع ایدز کودکان از بزرگسالان عقب مانده‌اند اما رکودی که در سه سال گذشته مشاهده شده، بی‌سابقه است و زندگی بسیاری از جوانان را در معرض خطر بیماری و مرگ قرار می‌دهد. این موضوع علاوه بر شکاف موجود و فزاینده در درمان بین بزرگسالان و کودکان، نوجوانان و زنان باردار است.

او ادامه داد: کودکان با چالش مواجه هستند زیرا ما در شناسایی کودکان بیمار، غربالگری آن‌ها و ارائه روش‌های درمانی نجات دهنده به آنها ناکام هستیم. هر روزی که بدون پیشرفت در این حوزه می گذرد، بیش از ۳۰۰ کودک و نوجوان در فرایند مبارزه علیه ایدز ناکام می‌مانند.

علیرغم اینکه کودکان و نوجوانان تنها هفت درصد از مجموع افراد مبتلا به HIV را تشکیل می‌دهند، آنان ۱۷ درصد از موارد مرگ و میر ناشی از ایدز و ۲۱ درصد از موارد جدید ابتلا به HIV را در سال گذشته تشکیل داده‌اند.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، یونیسف هشدار داد: تا زمانیکه عوامل نابرابری رفع نشود، پایان دادن به ایدز در کودکان و نوجوانان همچنان رویای دست نیافتنی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

شیوع ویروس آنفلونزای نوع جدید تا اردیبهشت ماه آینده ادامه دارد
شیوع ویروس آنفلونزای نوع جدید تا اردیبهشت ماه آینده ادامه دارد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تجربه ما نشان می‌دهد که روند شیوع ویروس آنفلونزا در کشور معمولاً تا حدود اردیبهشت آینده ادامه دارد. هرچند امسال وضعیت جوی نامشخص است، اما به طور معمول این زمان به طول می‌انجامد.

آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی
آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی

دادستان عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به ناآرامی‌های ایجادشده در مراسم ترحیم مرحوم علی‌کردی، گفت: ۵۰ نفر بازداشت شده بودند؛ برخی از این افراد دستگیر شده سابقه‌ای نداشتند و تحت تاثیر احساسات و هیجان دست به این اقدامات زده بودند و تاکنون ۱۹ نفر از افراد دستگیرشده آزاد شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است