کد خبر : 213540
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۸ - 22:51
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

لایحه کاهش ساعت کار کارمندان به مجلس ارسال شد+متن لایحه

لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری موسوم به لایحه کاهش ساعت کاری کارمندان دولت برای طی تشریفات قانونی با امضای رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.

لایحه کاهش ساعت کار کارمندان به مجلس ارسال شد+متن لایحه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این لایحه که ۱۸ آبان ماه به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور در جلسه هیات دولت به تصویب رسیده بود، پنجم آذر با امضای آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور تقدیم مجلس شد.

به نوشته ایسنا ؛ این لایحه شامل یک ماده واحده و پنج تبصره است که بر اساس آن و در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان، ساعت کار کارمندان دولت به ۴۲ ساعت و ۳۰ دقیقه در هفته و ۱۷۰ ساعت در ماه کاهش می یابد و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران تعیین می گردد. تغییر ساعت کار کارمندان با رعایت سقف مذکور و در چهارچوب ضوابط پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیئت وزیران می رسد، به عهده دستگاه ذی ربط می باشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیئت علمی از ساعات موظف، در طرح های طبقه بندی مشاغل ذی ربط تعیین خواهد شد.

اکنون ساعت کاری کارمندان طبق قانون مدیریت خدمات کشوری ۴۴ ساعت در هفته و ۱۷۶ ساعت در ماه محاسبه می شود.

اخبار مرتبط:
جزئیات پرونده ضرب‌وشتم دست‌فروشان در قزوین
جزئیات پرونده ضرب‌وشتم دست‌فروشان در قزوین

قوه قضائیه از تشکیل پرونده برای مأموران شهرداری قزوین خبر داد؛ دو نفر از نیرو‌های پیمانکار به اتهام ضرب‌وجرح عمدی و اخلال در نظم عمومی بازداشت شدند.

صدور حکم اعدام برای یک نفر در ارتباط با سقط جنین
صدور حکم اعدام برای یک نفر در ارتباط با سقط جنین

سخنگوی قوه قضائیه از صدور حکم اعدام برای فردی در استان هرمزگان خبر داد که متهم به انجام ۱۴۰ مورد سقط عمدی غیرقانونی است. پرونده این فرد هم‌اکنون در دیوان عالی کشور در حال بررسی است.

مساجد بی‌نماز و طرح هر ماه یک مسجد شهرداری تهران
مساجد بی‌نماز و طرح هر ماه یک مسجد شهرداری تهران

شهرداری تهران برنامه دارد ما‌های یک مسجد جدید در پایتخت بسازد؛ اقدامی که به گفته مسئولان برای پاسخ به نیاز شهروندان است. اما آمار‌ها نشان می‌دهد بخش بزرگی از مساجد موجود تعطیل‌اند و کارویژه اصلی خود یعنی اقامه نماز جماعت را از دست داده‌اند. همزمان شیب دینداری در کشور هم نزولی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است