کد خبر : 213270
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ - 20:26
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

قیمت ثابت انسولین قلمی برای بیمارانی دارای نسخه

رییس سازمان غذا و دارو گفت: طبق طرح دارویار پایه پوشش بیمه بر مبنای دارویی قرار گرفت که ۵۰ درصد از سهم بازار را تامین می‌کند که بر این اساس پرداختی از جیب بیمار در مورد بیش از ۲۰۰ قلم دارو، بین ۲ تا ۸۶ درصدی کاهش یافت.

قیمت ثابت انسولین قلمی برای بیمارانی دارای نسخه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دکتر سید حیدر محمدی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح دارویار تغییر سیاست های ارزی و عدم افزایش پرداختی از جیب بیمار بود، گفت: با اجرای طرح دارویار ارز دولتی واردات و تولید نیمایی و یارانه دارو به انتهای چرخه مصرف(مردم) منتقل شد. در حال حاضر ۹۵ درصد از داروهای مصرفی در تحت پوشش طرح اصلاح سیاست های ارزی قرار گرفته اند.

وی افزود: حدود ۱۷۰۰ قلم دارو در کشور تحت پوشش بیمه نبودند که در این بین مانند چاقی و لاغری و ویتامین ها در دسته مکمل ها بودند اما تغییر قیمت ۳۶۶ قلم مابقی این اقلام که اضطرار درمانی داشتند، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

به نوشته ایسنا؛ معاون وزیر بهداشت در خصوص برخی اظهارات مبنی بر عدم پوشش بیمه تعدادی از داروها پس از اجرای طرح دارویار تصریح کرد: این داروها از ابتدا هم مشمول ارز ترجیحی نمی شدند که در انتهای زنجیره نیز پوشش بیمه ای برای آن در نظر گرفته شود.

رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: افزایش هزینه های تولیدکنندگان یک امر طبیعی است اما نباید این افزایش هزینه ها به افزایش قیمت دارو ختم شود. افزایش قیمت دارو توسط بیمه ها پوشش داده شده است و تنها بار مالی آن متوجه دولت می شود.

محمدی در خصوص کمبود اسپری های تنفسی گفت: در مقاطعی دچار کمبود اسپری های تنفسی شده بودیم که با افزایش تولید و واردات، این کمبودها بر طرف شد و تا زمانی که تولید نیاز کشور را برطرف کند، واردات نیز ادامه خواهد داشت.

به گفته وی با اصلاح سیاست های ارزی انسولین قلمی وارداتی، قیمت این اقلام دچار افزایش شد اما برای بیمارانی دارای نسخه با قیمت های قبل عرضه می شوند و انسولین قلمی ۲۲۰ هزار تومانی با قیمت ۴۵۰۰ تومان به بیماران فروخته می شود.

پیشرفت تولید داروهای گیاهی به نسبت افق برنامه ششم توسعه در حوزه طب سنتی

وی با اشاره به تمایل بخشی از جامعه برای استفاده از خدمات طب سنتی گفت: متقاضی فرآورده های سنتی در ایران زیاد است و پیش از این، داروهای گیاهی به شکل سنتی در داروخانه ها توزیع می شد که در حال حاضر به شکل فرآوری شده توزیع می‌شود.

محمدی با بیان اینکه در تولید داروهای گیاهی به نسبت افق برنامه ششم توسعه در حوزه طب سنتی پیشرفت ۲۰۰ درصدی داریم، یادآور شد: از افق سال ۱۴۰۴ برای تولید فرآورده های طب سنتی بسیار جلوتر هستیم و حدود ۲۰۰۰ پروانه محصولات طب سنتی به وسیله ۴۰۰ شرکت تولید کننده از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده است.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است