کد خبر : 212820
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۶ - 18:30
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فرمانده کل سپاه: نمی‌شود وسط ایستاد؛ یا در جبهه اسلام باشیم یا در جبهه کفر

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: امروز فصل انتخاب است وسط نمی‌شود ایستاد یا باید در جبهه اسلام باشیم یا در جبهه کفر ، صحنه‌ای که آمریکا و اسرائیل آن را اداره می‌کنند یک صحنه نجس است.

فرمانده کل سپاه: نمی‌شود وسط ایستاد؛ یا در جبهه اسلام باشیم یا در جبهه کفر

سردار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران در همایش شکوه مقاومت گفت: امروز دشمن یعنی آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود با تمام قوا به صحنه آمده و آشکارا در امور این سرزمین دخالت می‌کند، اما قطعاً این صحنه فتنه عظیم‌ و این جنگ جهانی را به گورستان آمریکایی ها و اسرائیلی ها و متحدان آنها تبدیل می‌کنیم. کشور امروز در معرض یک جنگ جهانی عظیم است. همه آرایش سیاسی قوای کفر و شرک از سراسر جهان با مزدوران و سرشاخه‌های داخلی خود به جنگ انقلاب، امنیت و وحدت ملی آمده است.

به نوشته ایلنا، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: اینجا حق و باطل از هم قابل تشخیص است، در یک طرف ترامپ، بایدن، بن سلمان ، مکرون، نخست وزیر انگلیس و نتانیاهو ایستاده است و یک طرف امام ما و ولی امر مسلمین و جوانان غیور و وطن‌دوست ایستاده‌اند. امروز فصل انتخاب است، وسط نمی‌شود ایستاد یا باید در جبهه اسلام باشیم یا در جبهه کفر، صحنه‌ای که آمریکا و اسرائیل آن را اداره می‌کنند یک صحنه نجس است ما از کسانی که تحت تاثیر دشمن قرار گرفته‌اند می‌خواهیم به دامن اسلام بازگردند.

وی خاطرنشان کرد: با زبان قرآن سخن می‌گویم، قرآن می‌گوید ای مومنان یهود و نصارا را دوستان و اولیای خود نگیرید اگر کسی از شما ولایت و دوستی و همراهی آنان را انتخاب کند از آنان است، موضع ما باید مشخص و روشن باشد.

سلامی تاکید کرد: ما همچنان به همه رژیم‌های متجاورزی که در کارنامه‌شان قتل عام ملت‌های بزرگی نفهته است می‌گوییم، به آمریکا و انگلیس که می‌خواهند تاریخ ملت ایران را به دوران نکبت بازگردانند می‌گوییم به بایدن، ترامپ و نتانیاهو می‌گوییم شما نمی‌توانید پر پشه‌ای را بگیرید، می‌خواهید ایران را بگیرید؟

وی بیان کرد: مردم غیور سیستان و بلوچستان گوهر مرزهای ما هستند نظام ارزش بسیاری برای این مردم قائل است ما برای مردم این سرزمین فدا شدن خودمان را به زیبایی مفتخریم. شما عزیزان ما هستید ما فدایی شما هستیم ما هرچه داریم از شماست. آمریکا و اسرائیل و آل سعود جامعه ما را متفرق می‌خواهند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم
ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در نشست با رهبران شورای همکاری خلیج فارس با تکرار ادعاهای خود درباره نقش منطقه‌ای و فعالیت‌های هسته‌ای ایران، ادعا کرد که مایل است با ایران به توافق برسد.

علی مطهری: روسیه و چین به فکر منافع ملی ما نیستند
علی مطهری: روسیه و چین به فکر منافع ملی ما نیستند

نماینده اسبق مجلس گفت: هیچ کدام از کشورها به فکر منافع ملی ما نیستند، بلکه به فکر منافع خودشان هستند. به خاطر همین است که گاهی اروپایی ها اشاره می کنند که اگر توافق صورت نگیرد، مکانیزم ماشه را به کار خواهیم انداخت. در حالی که از نظر حقوقی برخی معتقد هستند بعد از خروج آمریکا از برجام نه آمریکا می تواند این مکانیزم را به راه بیاندازد و نه خود اروپایی ها.

عراقچی: منتظریم عمان، زمان و محل دور بعدی مذاکرات را اعلام کند
عراقچی: منتظریم عمان، زمان و محل دور بعدی مذاکرات را اعلام کند

وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با تاکید بر این که دیدگاه فریبکارانه‌ای از سوی ترامپ مطرح شد، گفت: منتظر هستیم کشور عمان زمان و محل دور بعدی مذاکرات را اعلام کند، بنای ما تاکنون ادامه مذاکرات است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است