کد خبر : 212557
انتشار : 2022/11/26 - 04:00
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

پیش‌بینی شدت گرفتن بارش‌ها در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی شدت گرفتن بارش‌ها در استان خبر داد.

پیش‌بینی شدت گرفتن بارش‌ها در خوزستان

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: تا اوایل روز یکشنبه سامانه بارشی سبب رگبار و رعد و برق، تندباد لحظه‌ای به ویژه در مناطق شمال غربی، شمالی و شمال شرقی و بعضا غرب و مرکز استان خوزستان خواهد شد.

وی افزود: با توجه به بالا بودن ضرایب ناپایداری، احتمال شدت گرفتن بارش‌ها به صورت نقطه‌ای در دیگر نقاط استان نیز وجود دارد. شمال خلیج فارس تا اواسط فردا مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته گتوند با ۳۰.۴ و ایذه با ۹.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استانخوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۲۹.۶ و ۱۸.۱ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است