کد خبر : 212514
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۴ - 15:37
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

بررسی اثرات کووید بر بیماران دیابتی

گروهی از محققان آمریکایی در حال بررسی اثرات بلند مدت کووید-۱۹ روی بیماران مبتلا به دیابت هستند.

بررسی اثرات کووید بر بیماران دیابتی

بیماری کووید-۱۹ می تواند اثرات طولانی مدتی بر سلامت افراد مبتلا به دیابت داشته باشد، از جمله خطر ابتلا به بیماری قلبی را در آنان افزایش دهد؟

دکتر دیندر سینگلا از محققان آمریکایی معتقد است ترکیب ژنتیکی بیماران مبتلا به دیابت یا افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، مستعد ابتلا به بیماری‌های التهابی پس از کووید هستند که بر قلب و مغز تاثیر می گذارد.

وی توضیح داد: معتقدیم کووید-۱۹ می‌تواند ساختار ژنتیکی فرد را تغییر دهد که می‌تواند تکثیر بیماری را بیشتر کرده و باعث تشدید علائم دیابت و بیماری‌های قلبی مرتبط شود.

این محقق که بیشتر دوران تحقیقاتی خود را صرف مطالعه روی نارسایی قلبی، دیابت و التهاب کرده، در مقاله‌ای مکانیزم ها و اثرات احتمالی کووید-۱۹ را روی بیماران مبتلا به دیابت پرخطر و پتانسیل ویروس در پیشرفت بیماری که منجر به التهاب و نارسایی قلب می‌شود، بررسی کرد.

وی تاکید کرد: تصور میکنیم کووید-۱۹ می‌تواند سه تاثیر بلندمدت بر بیماران داشته باشد. یکی اختلال عملکرد شناختی است که می تواند منجر به بیماری آلزایمر شود. دوم، می تواند احتمال ابتلا به دیابت را در بیماران در معرض خطر تقویت کند. سوم، می تواند عوارض دیابت مانند کاردیومیوپاتی یا بیماری التهاب عضله قلب را تشدید کند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، وی این نظریه را مطرح کرده است که ممکن است ترکیب سلولی متفاوتی در خون برخی از بیماران دیابتی که به کووید-۱۹ آلوده شده‌اند در مقایسه با بیماران دیابتی که هرگز به کروناویروس آلوده نشده‌اند، ایجاد شود.

اخبار مرتبط:
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!

دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ در کشور است، گفت: روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند.

آیا اضطراب می‌تواند باعث تندنفسی شود؟
آیا اضطراب می‌تواند باعث تندنفسی شود؟

اضطراب می‌تواند به تندنفسی منجر شود! در ادامه بخوانید تا بدانید چرا این اتفاق می‌افتد، چه احساسی دارد و چگونه می‌توان آن را به‌طور مؤثر کنترل کرد.

وزیر بهداشت: کمبود دارو‌ها را به صورت منظم رصد می‌کنیم؛ تامین دارو‌های بحرانی ۴۰ تا ۵۰ قلم است
وزیر بهداشت: کمبود دارو‌ها را به صورت منظم رصد می‌کنیم؛ تامین دارو‌های بحرانی ۴۰ تا ۵۰ قلم است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توضیحاتی درباره تامین داروهای لازم در شرایط فعال‌سازی مکانیزم ماشه ارائه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است