کد خبر : 212514
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۴ - 15:37
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

بررسی اثرات کووید بر بیماران دیابتی

گروهی از محققان آمریکایی در حال بررسی اثرات بلند مدت کووید-۱۹ روی بیماران مبتلا به دیابت هستند.

بررسی اثرات کووید بر بیماران دیابتی

بیماری کووید-۱۹ می تواند اثرات طولانی مدتی بر سلامت افراد مبتلا به دیابت داشته باشد، از جمله خطر ابتلا به بیماری قلبی را در آنان افزایش دهد؟

دکتر دیندر سینگلا از محققان آمریکایی معتقد است ترکیب ژنتیکی بیماران مبتلا به دیابت یا افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، مستعد ابتلا به بیماری‌های التهابی پس از کووید هستند که بر قلب و مغز تاثیر می گذارد.

وی توضیح داد: معتقدیم کووید-۱۹ می‌تواند ساختار ژنتیکی فرد را تغییر دهد که می‌تواند تکثیر بیماری را بیشتر کرده و باعث تشدید علائم دیابت و بیماری‌های قلبی مرتبط شود.

این محقق که بیشتر دوران تحقیقاتی خود را صرف مطالعه روی نارسایی قلبی، دیابت و التهاب کرده، در مقاله‌ای مکانیزم ها و اثرات احتمالی کووید-۱۹ را روی بیماران مبتلا به دیابت پرخطر و پتانسیل ویروس در پیشرفت بیماری که منجر به التهاب و نارسایی قلب می‌شود، بررسی کرد.

وی تاکید کرد: تصور میکنیم کووید-۱۹ می‌تواند سه تاثیر بلندمدت بر بیماران داشته باشد. یکی اختلال عملکرد شناختی است که می تواند منجر به بیماری آلزایمر شود. دوم، می تواند احتمال ابتلا به دیابت را در بیماران در معرض خطر تقویت کند. سوم، می تواند عوارض دیابت مانند کاردیومیوپاتی یا بیماری التهاب عضله قلب را تشدید کند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، وی این نظریه را مطرح کرده است که ممکن است ترکیب سلولی متفاوتی در خون برخی از بیماران دیابتی که به کووید-۱۹ آلوده شده‌اند در مقایسه با بیماران دیابتی که هرگز به کروناویروس آلوده نشده‌اند، ایجاد شود.

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است