کد خبر : 212359
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۴ - 13:29
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

نماز جماعت قبل از دیدار ایران با ولز

تماشاگران تیم ایران و کارکنان ورزشگاه احمد بن علی قبل از شروع بازی ایران و ولز اقامه نماز کردند.

نماز جماعت قبل از دیدار ایران با ولز

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در حالی که تیم‌های ملی ایران و ولز از دقایقی دیگر در ورزشگاه احمد بن علی شهر الریان به مصاف هم خواهند رفت، در حاشیه این مسابقه اتفاق جالبی رخ داد.

به نوشته ورزش سه، هواداران مسلمان که امروز وارد ورزشگاه احمد بن علی شده‌اند، در کنار کارکنان و عوامل برگزاری مسابقه ایران و ولز، در محوطه بیرون از این استادیوم به اقامه نماز پرداختند.

حدود ۵۰۰ نفر قبل از شروع مسابقه ایران و ولز به اقامه نماز پرداختند و سپس وارد استادیوم احمد بن علی شدند.

اخبار مرتبط:
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد

پیش از آغاز دیدار دو تیم تراکتور و سپاهان، صحبت‌های مجری شبکه تبریز در آنتن زنده توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد.

درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین

علیرضا حاتمی کشتی گیر ۳۳ ساله و دارنده مدال طلای جوانان آسیا ۲۰۱۱ و برنز جوانان جهان ۲۰۱۲ پس از تحمل جراحات سوختگی بر اثر انفجار گاز در سالن ورزشی آمل، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

شکست سنگین و دراماتیک پرسپولیس مقابل فولاد
شکست سنگین و دراماتیک پرسپولیس مقابل فولاد

در ادامه هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های فولاد خوزستان و پرسپولیس از ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم رفتند که این مسابقه با شکست ۳ بر یک پرسپولیس به پایان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است