کد خبر : 212336
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۴ - 13:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سالروز تاسیس بسیج مستضعفین یکی از روزهای خدایی انقلاب است

خطیب نماز جمعه امروز تهران گفت: بسیج امید کشور برای پیشرفت است و هم تفکر بسیجی و هم نهاد بسیج، امید ما برای رسیدن به آرزوهای ملت ایران است.

سالروز تاسیس بسیج مستضعفین یکی از روزهای خدایی انقلاب است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در خطبه های نماز جمعه امروز تهران گفت: ما در آستانه یکی از روزهای خدایی انقلاب یعنی روز ۵ آذرماه سالروز تاسیس بسیج مستضعفین هستیم. بسیجیان سرافراز سپاه محمد رسول الله (ص) مجموعه خوش نامی در تهران هستند.

وی افزود: معجزه و تفکر بسیج را در چله اول انقلاب مشاهد کردیم و در چله دوم نیز به این شجره انقلاب در پیشبرد آرمان های اسلامی امید داریم. هر چه درباره بسیج بگوییم کم است.

حاج علی اکبری در خطبه های دوم نماز جمعه گفت: شما در هفته گذشته تحلیل ژرف و حکیمانه ای را از رهبر انقلاب درباره شرایط کشور دریافت کردید. جان کلام در سخن ایشان این بود که مساله بین ما و استکبار جهانی مساله پیشرفت است و نمیخواهند جمهوری اسلامی پیشرفت کند. ایشان فرمودند وظیفه همه این است که برای پیشرفت ایران کار کنند لذا بسیج امید کشور برای پیشرفت است. هم تفکر بسیجی و هم نهاد بسیج، امید ما برای رسیدن به آرزوهای ملت ایران است.

اخبار مرتبط:
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند
عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند

حجت الاسلام تقوی؛، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بر لزوم ارتقای سواد امنیتی جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌هایی که ما خورده‌ایم، از ناحیه موجودات خائن و شیطانی بوده است. ضروری است که «سواد امنیتی» جامعه را، همانند سواد رسانه‌ای، بالا ببریم. باید مردم را آگاه کرد و آموزش داد تا خودشان در هر محله و شهری، مراقب مرزهای امنیتی کشور باشند.

نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند
نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که احتمالا تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال خواهند کرد، گفت: اگر پیش از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، روسیه و چین از برجام خارج شوند، چون قبلا آمریکا هم خارج شده بود، عملا دیگر چیزی از برجام باقی نمی‌ماند که اروپایی‌ها بخواهند این ساز و کار را فعال کنند. در واقع، کمکی که چین و روسیه می‌توانند به ایران انجام دهند، این است که قبل از این که مکانیزم ماشه فعال شود، از برجام خارج شوند و خود ایران هم از این توافق خارج شود تا اساسا امکان فعال‌سازی این مکانیزم وجود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است